Bezoekers

Camper stoelhoezen

We zijn er al zo lang naar aan het uitkijken en aan het uitproberen. 
Wat doen we met onze camper-stoelen?
Onze stoelen vinden we niet zo bijster mooi van kleur met zijn donker bruine hoezen. We kregen al eens het idee om de hoezen die erop zaten er maar af te halen maar dan verscheen er een zwarte bekleding en ook dat vonden we niet mooi.

Op een van overwinter reizen door Spanje hebben we al eens bij een Ikea mooie grote badlakens gekocht in een crème kleurtje en dat oogde al heel wat mooier. De camper werd er een stuk lichter en zonniger door. De badhanddoeken gingen na iedere reis mee naar huis en kregen een verwen beurt in de wasmachine maar Frits vond het toch verre van ideaal. Dan krulde de badhanddoek weer omhoog of ging scheef zitten. Dan werden er weer andere bevestigings materialen gekocht zoals elastiek, touwtjes, klemmetjes, spelden. Al met al was ook dat niet de juiste oplossing voor ons.

Dus maar eens op zoek op het internet. Wat moet het worden? Schapenvachten of badstof .........? Er zijn genoeg opties en uiteindelijk vanmorgen besloten om de stoelhoezen van Bearlock te bestellen.


Camel kleur pilootstoel hoezen met dezelfde armsteunen erbij en ze zijn wasbaar in de wasmachine en dat vind ik wel belangrijk. Ben benieuwd wanneer ze komen en hoe ze passen want ze zijn op maat gemaakt.
Reacties