Bezoekers

Volgers

zondag 5 juli 2020

Even pauze

Boezemflutter/fibrilleren  




De reden dat we het even rustiger aan moeten doen en de camper even wat minder hebben kunnen gebruiken. 

Afstanden van lopen, fietsen e.d pas je steeds meer aan naar beneden en denkt dan ik ben ook geen achttien meer het zal er wel bij horen. Ook bij het golfen wordt de baan steeds langer, doe je eerst de achttien holes op je sloffen maar plots krijg je daar steeds meer moeite mee? Je geeft het aan bij de huisarts en onderzoek geeft niets verontrustends aan, dus toch de leeftijd denk je dan. Wel merk ik dat ik toch steeds meer adem te kort kom en mijn hartslag wel heel vaak veel te hoog is. Dit aangegeven bij de huisarts waar een hartfilmpje gemaakt wordt welke meteen drie keer gemaakt is daar men zich afvraagt of er iets mis is met de apparatuur. Huisarts en Cardioloog contacten met elkaar en er zou enige spoed vereist zijn om naar de cardioloog te gaan. In deze corona tijd is spoed geen spoed als het niet om corona gaat. Dus maar eens de telefoon gepakt. Ook daar vindt men het vreemd dat er nog geen contact is geweest. Plots op dezelfde dag een afspraak in de brievenbus met een terugbel afspraak over twee weken met een assistent van de cardioloog. Zeven dagen voor dit terugbel contact moest ik op de mobiele telefoon een App installeren van FibriCheck waar je live mee kan kijken met het ritme van je hart en die gaf direct aan dat het om een boezemflutter of voorkamer fibrilleren ging drie maal per dag op dezelfde tijd meten gaf dit aan. Op dag zeven wordt je gebeld en krijgt dan de bevestiging dat dit ook het geval is. U krijgt een oproep om bij de cardioloog te komen (waar je dus nog steeds niet bent geweest) Op afspraak één krijgt u een Echo van het hart en een dag later de operatie en hou er rekening mee dat dit ongeveer twee tot vier uur kan duren en u één of twee nachten moet blijven. Op acht juli zullen we zien of de op afstand uitslag van mijn Samsung 9+ ook de juiste is.

8 juli

Vandaag om 10.45 een echo gehad, waarvan de uitslag nog niet bekend is. Wel is overwogen of ik direct moest blijven.

Omdat ik voor morgen de 9e al een afspraak had staan kon ik naar huis. Morgen zullen ze mij dus wel in het ziekenhuis houden. Dus afwachten, meer kunnen we niet.



Iedereen houdt zich goed aan de 1,5 m afstand.
Er staan steeds 2 stoelen naast elkaar met op iedere stoel een sticker. Op de ene stoel staat Ga hier zitten en op de stoel er naast staat Begeleider. Werkt perfeckt!
 

Wordt vervolgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.