Bezoekers

Volgers

zondag 30 augustus 2020

Albertville


Gisterenavond gingen we naar bed met regen en vanmorgen stonden we op met regen. Wat kan er toch veel water uit de lucht vallen. Het ging de hele nacht maar door en de vandaag de hele dag weer tot ongeveer een uur of vier maar onze route was er niet minder mooi door.



We hebben hele smalle weggetjes gereden en veel haarspeldbochten gehad maar o zo mooi. We gingen hoog de lucht in en soms reden we zelfs door de wolken heen. Dan had je prachtige vergezichten naar beneden. Heel soms kwam er een tegenligger en dan was het uitmeten om elkaar te passeren. Zo naderden we Albertville.




We hebben een CP aan de rivier de Arly en zijn vanmiddag de trappen op gelopen naar de oude stad. Het regende goed dus de mensen die het waagden om toch een wandeling te maken waren gewapend met plu en regenjassen net als wij.

  


Eerst kwamen we bij het oude Chateau en van daaruit liepen we naar het sfeervolle kerkje. Zo mooi. Er was zelfs een muziekje te horen zoals je dat in Frankrijk wel eens vaker hoort in kerkjes, heel stemmig.

De terrasjes waren zo goed als leeg op het mooie pleintje van de oude stad dat mij bij mooi weer vreselijk gezellig lijkt. Een enkeling zat onder een afdakje maar echt uitnodigend was het niet.
De ene keer was het zo goed als droog om daarna weer afgewisseld te worden met de regen. Wij hebben er nog wat rond gezworven en zijn daarna de camper in gedoken. Koffie en Netflix gaat goed samen. Vanaf morgen zou het weer zich gaan beteren en daar gaan we dan maar vanuit. Zelfs nu tegen vijf uur begint er een flauw zonnetje te komen. Ik heb er alle vertrouwen in.
Er is hier voorlopig nog heel veel moois te zien voor ons.

Onze YouTube video/vlog 7
Je kunt ook een gratis abonnement nemen zodat je altijd een bericht in je mailbox ontvangt als er een nieuwe video gemaakt is en een duimpje vinden wij ook altijd heel leuk.

Bedankt!!!!!!!





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.