Bezoekers

Volgers

donderdag 13 augustus 2020

Daar gaan we weer ......

Het begon er allemaal mee dat Frits een paar dagen geleden een vreemde druppel/worm in zijn oog zag. De druppel was niet grijpbaar maar zat achter zijn lens.

Later zag hij vlekjes en flitsen maar ach, het zou wel weg trekken, dus niet.

Vanmorgen heeft hij dan toch maar de huisarts gebeld en na zijn bezoek bij die beste man werd hij meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis.


Er werden daar heel wat onderzoekjes verricht. Een scan, druppels die de pupillen vergroten, druppels die ervoor zorgen om achter in het oog te kunnen kijken wat nodig is om het netvlies te kunnen controleren, verdovingsdruppels. Er werden lensjes gebruikt en ik weet niet wat nog meer maar door al die onderzoeken weten we nu wat Frits mankeert.

Frits heeft een Achterste glasvocht membraam loslating en een vernauwing in het afvoersysteem van het oog waardoor de druk in het oog te hoog kan worden. En dat is dus helemaal niet goed. Er moet meteen iets gebeuren.

Het netvlies is nog helemaal in orde en dat is nog een geluk.

Morgen gaan ze eerst gaatjes schieten in zijn ogen en mag hij met kapjes op zijn ogen weer naar huis. Volgende week nog een controle en daarna mogen we met de camper weg. Frits blij en ikke blij natuurlijk. In oktober wordt Frits weer verwacht en gaat hij het traject in voor nieuwe lenzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.