Bezoekers

Volgers

zaterdag 8 augustus 2020

Griekse gehaktballetjes

 

Gehaktballetjes zijn ook altijd lekker als snack maar ook bij de maaltijd.



Lekker als hapje, hoofd- of bijgerecht:Griekse gehaktballetjes!

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 sneetjes oud bruin brood
  • 15 g peterselie
  • 400 g rundertartaar
  • 2 kleine eieren
  • 1 theelepel gedroogde munt
  • ½ theelepel gedroogde oregano
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding

  • Maak de ui en knoflook schoon en snipper zeer fijn. Snij de korsten van het brood en verkruimel de sneetjes brood. Hak de peterselie fijn.
  • Vermeng de tartaar met de ui, knoflook, broodkruimels, eieren, peterselie, munt en oregano. Kneed alles goed door en breng op smaak met peper. Draai er kleine gehaktballetjes van.
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes in 20 minuten gaar en goudbruin.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.