Gehaktballetjes zijn ook altijd lekker als snack maar ook bij de maaltijd.
Lekker als hapje, hoofd- of bijgerecht:Griekse gehaktballetjes!
Ingrediƫnten
- 1 kleine ui
 - 2 teentjes knoflook
 - 3 sneetjes oud bruin brood
 - 15 g peterselie
 - 400 g rundertartaar
 - 2 kleine eieren
 - 1 theelepel gedroogde munt
 - ½ theelepel gedroogde oregano
 - 3 eetlepels olijfolie
 
Bereiding
- Maak de ui en knoflook schoon en snipper zeer fijn. Snij de korsten van het brood en verkruimel de sneetjes brood. Hak de peterselie fijn.
 - Vermeng de tartaar met de ui, knoflook, broodkruimels, eieren, peterselie, munt en oregano. Kneed alles goed door en breng op smaak met peper. Draai er kleine gehaktballetjes van.
 - Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes in 20 minuten gaar en goudbruin.
 
Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.