Bezoekers

Volgers

vrijdag 25 februari 2022

Frankrijk is mooi

Het bevalt ons goed in Frankrijk. We zijn nu ten zuiden van Lyon en iemand heeft me eens gezegd dat je moet zorgen dat je ten zuiden van Lyon moet zijn in verband met het weer. We hebben zon maar het is nog frisjes. Voor ons geen probleem. Warme jas of vest aan en naar buiten. Nog een kleine 200 km en we zijn waar we willen zijn. 
Dan is de tijd gekomen dat we meer gaan zwerven en ook ergens eens wat langer blijven staan. Over een markt zwerven en dat soort dingen en niet te vergeten onze fietsen te voorschijn halen.

De Ablatie die Lief heeft ondergaan heeft niet voor het resultaat gezorgd wat de bedoeling was. Tja 50% kans is nu eenmaal niet 100%. De onregelmatige hartslag is weer helemaal terug van weggeweest. Het begon weer na een paar dagen terug te vallen. Tja en wat ga je dan doen ..............
We wachten de controle maar af en horen dan weer wat er moet gebeuren. Nu willen we gewoon even bekomen van alles en tot rust komen. De eerste dagen dat we onderweg waren ging steeds van alles mis. Een teken dat we aan rust toe waren denk ik.
Bij mij begint dat nu weer wat bij te trekken. Bij Lief heeft het langere tijd nodig. Logisch ook.

Maar nu gaan we genieten en laten we voor even alles achter ons. Afleiding hebben we genoeg dat is zeker.

En wil je onze reisverhalen lezen (maar dat doen er al velen van jullie) kijk dan op 

2 opmerkingen:

  1. Mijn man heeft in juli vorig jaar een ablatie gehad en na precies een week waren de ritme stoornissen weer terug .in oktober de tweede keer nu wel gelukt nooit meer een stoornis gehad en alle blokkers inmiddels afgebouwd .Dus het kan goed komen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @O Jane ik hoop het zo.Lief heeft nu ook zijn tweede Ablatie gehad. We houden hoop. Heel soms gaat het goed maar vaker gaat het fout.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.