Bezoekers

Volgers

vrijdag 22 april 2022

Slaap

We hebben weer een heerlijke dag gehad. Misschien komt dat ook wel omdat ik zoveel geslapen heb. Ik heb bijna de klok rond geslapen.

Gisterenavond zat ik al bijna te knikkebollen iets waar ik maar heel zelden last van heb. Toen Lief tegen kwart over tien voorstelde om naar bed te gaan, sputterde ik helemaal niet tegen met, "zo vroeg al?" Ik kroop onder mijn dekbedje met mijn e-reader maar kwam niet verder 2 bladzijden toen ik mijn boek dichtklapte en bril afzette. "Ga jij al slapen?" vroeg Lief verwondert want meestal is hij degene die al vrij snel in slaap valt. Het duurde vast geen minuut toen ik al vertrokken was, ver weg naar Verweggistan. Om vijf uur werd ik voor het eerst wakker voor een sanitaire stop en vertrok weer vrij snel naar Verweggistan. Het beviel me daar denk ik.

Het was half 9 vanmorgen toen ik wakker werd van het gemorrel in de keuken. Lief was al druk bezig en ik?????? Ik kwam van heel ver weg.

Wat had ik geslapen. Misschien was ik nu zo ontspannen nadat mams me een beetje op stang had gejaagd.
Ze was verkouden appte ze en had gisteren geen oog dicht gedaan. Ze kon nu de mensen begrijpen die niet meer wilde leven ffffffff.
Bla, bla, bla het was allemaal net genoeg om mij op de kast te krijgen. Gisteren overdag had ze veel geslapen maar dat was natuurlijk logisch na een slapeloze nacht.

De thuiszorg had haar getest en die was negatief dus alleen een fikse verkoudheid.
Gelukkig ging het vandaag weer wat beter ❤

Wij staan weer op een gouden plekje aan een meer in Duitsland in Haselünne en hebben een heerlijke dag gehad. Gewandeld en gefietst en in het zonnetje zitten lezen.

Groetjes van ons 2

4 opmerkingen:

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.