Bezoekers

Volgers

donderdag 1 juni 2023

Thuis

We zijn weer thuis. De reis is prima verlopen al hadden we in Duitsland nogal wat files maar we hebben het overleefd. Puck heeft zich keurig gedragen en ik moet zeggen dat we wel een heel voorbeeldig hondje hebben.
Ik weet dat labradors lieverds zijn maar Puck is wel erg lief. Dat komt misschien ook wel dat we alle tijd voor haar hebben dus stress komt er niet bij kijken.

Toen we vanuit de camper weer de auto in stapten vond ze het minder leuk maar het was niet zo erg als voorheen. Nu kwam dat misschien ook wel door ons.
De auto lag zo bomvol geladen dat ik Puck bij mij voorin op de grond had gezet. Ik hield haar natuurlijk wel kort aan de riem zodat ze niet bij de pedalen kon komen. Ik kon wel merken dat ze dat prettiger vond.

Nu heb ik ooit gehoord dat een hond die last van wagenziekte heeft beter op de grond kan zitten of achterin als je een stationwagen hebt. Dat verklaard natuurlijk ook waarom het zo goed gaat in de camper.

Volgende keer in de auto maar eens kijken hoe we dat kunnen oplossen. We hebben een Picasso en als ik de hoedenplank weghaal dan kan ze daar misschien nog beter zitten.

Nu zijn we weer thuis en Puck moest natuurlijk eerst naar haar grasveldje waar een klas lagere school kinderen aan het spelen waren bij het speeltuintje dat daar is. Jullie kunnen het al wel raden maar toen ik met Puck bij de kinderen in de buurt kwam kwamen er meteen 4 a 5 kinderen naar Puck hollen.
"Mogen we haar aaien?" "Ja hoor dat mag maar let op haar scherpe tandjes." 
Meteen kwamen de verhalen van de meisjes. 

Het ene meisje haar oma had ook een puppie en het andere meisje had zelf een Pomeriaantje van 9 weken. Weer een ander meisje vertelde dat ze een hond thuis hadden die alles opat en veel te enthousiast was. Wat ze allemaal vertelde had het zo een broertje van Puck kunnen zijn 😂 weer een ander meisje had een kitten thuis en zo kwamen de verhalen weer die Puck vaak oproept. 

En Puck die liet zich weer van haar beste kant zien. Ze rolde op haar rug en liet de stokjes aanrukken die de meisje voor haar zochten en voor haar neus legden.

Gek toch eigenlijk dat vele denken dat honden houten stokjes willen hebben 😌😁 Die zoeken we eens op.









Heel veel groetjes van mij en  ............. Puck natuurlijk 😊 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.