Bezoekers

Volgers

donderdag 23 november 2023

Gouden bergen

Gisteren zijn we gaan stemmen en wat was het druk bij het stemlokaal.

Ik denk dat ik voor het eerst in mijn leven in de rij heb moeten staan😆 Het was dan ook allemaal vreselijk spannend wie er nu zou winnen.

De uitslag verwonderde me eigenlijk niet en al helemaal niet na het laatste debat. De mensen zijn het zat hoe het de laatste jaren allemaal is gegaan.

Zou Nederland nu echt weer voor de Nederlanders worden?? Het zal mij benieuwen. Die gouden bergen die steeds beloofd worden ................


Nu moet er nog gekeken worden wie er met wie wil regeren. Eigenlijk te gek toch. Je zou zo maar degene met de meeste zetels aan de kant kunnen schuiven.
Democratisch noemen ze dat, de wens van het volk .............

Ik volg het allemaal met argusogen en hoop dat mijn partij waar ik op gestemd heb ook mag meedoen. Hij is nog helemaal nieuw maar ik geef hem toch goede kansen.

9 opmerkingen:

  1. de kiezer heeft gekozen.en nu aan het werk.de 4 grootste moeten het samen gaan doen vind ik .kijk waar je samen mee eens ben en andere punten per onderwerp in stemming brengen.ze zitten daar voor het nederlandse volk niet voor hun eigen ego

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nederland voor de Nederlanders…….klinkt nogal bedreigend!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thea, vind ik niet. Het gaat niet goed met de Nederlanders. Neem de zorg, de voedselbanken die het steeds drukker worden enz enz groetjes Ellen

      Verwijderen
    2. In de jaren 30 van de vorige eeuw ging het in ons buurland erg slecht (gevolg van het Verdrag van Versailles) ! Grootste gedeelte van de bevolking leefde in armoede. Je weet vast wel waar dat toe leidde. Vandaar dat ik Nederland voor de Nederlanders erg bedreigend vind.

      Verwijderen
  3. Godfried Bomans zei het al eens: "Geen enkele politicus belooft je armoede en tegenslag, maar wel een betere wereld" Hoelang geleden heeft Godfried Bomans dit ondermaanse al verlaten? In ieder geval lang genoeg dat er een hele generatie is die geen flauw idee heeft wie, of wat hij was. En toch zijn de beloftes van politici nog steeds niet veranderd. Van de gouden bergen die ze altijd beloven mag je van heel veel geluk spreken als je er een mini-molshoopje van meekrijgt in je leven, is mijn ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.