Bezoekers

Gelukt.

Gisteren hebben we een heerlijke dag gehad met de kids. Iske en Johan hadden een mooi tafeltje gereserveerd bij de Dwaze Herder in Gronsveld. We hebben heerlijk buiten gezeten en de jongens waren aan het spelen in de speeltuin toen wij aankwamen. Het was een warme dag en het duurde dan ook niet lang of de jongens hadden hun zwembroek aan om de waterglijbaan af te gaan wat natuurlijk heerlijk koel was.


Na het waterballet hebben we een hapje gegeten en tegen vijf uur zijn Iske en Johan weer richting Deventer gegaan. Ze hebben heerlijke dagen gehad in het mooie Limburgse land.

Wij zijn ook weer huiswaarts gegaan waar opa Frits even een schoonheidsslaapje heeft gedaan en dat mocht ook wel. Hij had het goed volgehouden. Voor het eerst weer de "wereld" in na de ablatie en achter het stuur gezeten.

Vandaag zijn we met onze nieuwe hoezen naar de camper gereden. Ze passen perfect en zien er echt heel mooi uit. De bank bij de eettafel laten we zo. Camperstoelhoezen.nl maakt geen maat kussen voor de bank en om zelf te gaan prutsen vind ik geen goed idee. De kleuren van de hoezen passen goed bij de bank en kan goed gecombineerd worden. Wij zijn dik tevreden.


Ook hebben we onze extra toiletcassette in de camper gezet. Is toch wel handig voor ons omdat we niet altijd op campings willen staan en heel soms komt het dan voor dat je echt goed moet zoeken naar een service punt waar je je toilet-cassette kunt legen. Voor in de toekomst is dat nu geen probleem meer.

Reacties

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten kan altijd via dit formulier.