Bezoekers

Het gaat iedere dag weer iets beter.

Gelukkig gaat het iedere dag weer iets beter met Frits. We zijn nu een week verder en ik zie hem weer op bloeien. Zijn hartje klopt weer heerlijk rustig en vanaf morgen of volgende week (ligt aan de warmte) gaan we onze wandelingetjes weer oppakken. 

Onze fotocamera's willen we ook weer meer gaan gebruiken. Zelf heb ik nu een schouder riem aangeschaft zodat mijn camera nu ook over mijn schouder kan hangen wat veel prettiger is als met een neck strap want dit was wel een rede waarom ik mijn Canon niet meer gebruikte. Er gaat verandering in komen.

Frits heeft een nieuwe Gimbal,  de Zhiyun Zoom 4 gekocht voor zijn smartphone en wil ook deze meer gaan gebruiken. 


Hij is ideaal om te filmen met zijn smartphone en bij deze zijn weer meer mogelijkheden dan bij zijn vorige die ik nu ga proberen te gebruiken.

Ook zijn we weer voorzichtig plannen aan het maken om weer op pad te gaan met de camper. We wachten nog even de drukte af. Zodra de scholen weer gaan beginnen komt onze tijd er weer aan om te vertrekken en heeft Frits nog even de tijd om rustig bij te komen en aan de voorbereidingen te beginnen wat betreft YouTube kanaal.

Reacties

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten kan altijd via dit formulier.