Bezoekers

Volgers

vrijdag 28 augustus 2020

Verwendagen in Vitrey-sur-Mance

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Vitrey-sur-Mance. We zijn hier op familie bezoek en hebben genoten. Wat zijn we verwend!!











Een gezellig uitstapje samen naar Langres gemaakt dus ook nog een beetje cultuur mee gekregen en verder heerlijk gebabbeld,gegeten en gedronken.

Angèle en Nico, nogmaals bedankt voor de heerlijke dagen bij jullie en voor alle verwennerijen.

Onze YouTube video/vlog van ons familiebezoek.


Rond zes uur vanmorgen (denk ik) begonnen de eerste regendruppels te vallen en we zijn ze ook niet meer kwijt geraakt. Wat krijg ik daar snel genoeg van, bah.



Vanmorgen tegen 11 uur zijn we weer vertrokken na nog een uitgebreid ontbijt samen.

Tijdens onze lunch zijn we binnen moeten blijven zitten want het was te nat buiten en daarna zijn we doorgereden naar Moirans-en-Montagne, een plaats in de Haut-Jura aan het stuwmeer van Vouglans. Wij staan boven op de berg en ons uitzicht is het stuwmeer. Prachtig alleen jammer van de regen zodat we nu mooie groene kleur niet kunnen zien. Het meer is een erg groot en indrukwekkend meer. Het is gecreëerd door een dam en het is het twee na grootste stuwmeer van heel Frankrijk.





Misschien kunnen we het morgen eens goed bekijken als het weer beter zal zijn volgens de weer-app. 
Mocht het weer toch eigenwijs willen blijven dan gaan we richting Albertville, bekend om haar openings- en de slotceremonie van de 16e Olympische Winterspelen in februari 1992.

Vandaag hebben we er verder maar een huishoudelijk dagje van gemaakt. TV aan en het laatste nieuws volgen over de Corona. De reis-app weer na gekeken waar we de codes van Frankrijk op bij houden. Geel, oranje of rood, kunnen we blijven of moeten we verhuizen naar een andere streek of land??????? We zitten nu nogal centraal en kunnen nog alle kanten op. Zwitserland en Italië liggen in de buurt en daarbij is er in Frankrijk zelf nog gele ruimte genoeg. Wij blijven de drukte vermijden en als we gaan lopen hebben we altijd onze mondkapjes bij ons want die ben je verplicht hier te dragen in iedere winkel of bezoek aan een kerkje of wat dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.