Bezoekers

Volgers

donderdag 30 september 2021

Wat een pech

Dit is dus echt vette pech!!!!!!!

Even een verkeerde pop-up weg klikken op de laptop en je bent de pineut. 
Het gebeurde Frits met een programma te up-graden van een fotocamera. Er verschijnen dan allerlei pop upjes waarvan verwacht wordt dat je op o.k klikt of annuleren of wat dan ook. Frits klikte dus op de verkeerde knop en was op tijd van 1 seconde geen beheerder meer van zijn laptop. Nou ja, zul je denken, is dat nou zo'n ramp? Ja dus, want vanaf dat ogenblik kun je niets meer. Geen foto's verwijderen of video bewerken. Je moet toestemming van de beheerder hebben maar er is geen beheerder meer.

Frits heeft dagen zitten klungelen. Kon ook geen back-up maken om de laptop in de fabrieksinstellingen te zetten of een herstelpunt van een eerdere datum te nemen. Niks, helemaal niks was mogelijk. Steeds weer moest die beheerder erbij gehaald worden

Frits zijn laptop is nog net geen jaar oud en heeft 2 jaar garantie dus naar de Media Markt waar hij gekocht is.

Gisteren zijn ze er daar de hele dag mee bezig geweest om eventueel een back-up te maken. Helaas. Frits weer naar huis met de laptop en heeft toch een paar dingetjes op een externe schijf kunnen plaatsen.
Vanmorgen weer terug naar de Media Markt en daar hebben de hele software opnieuw geïnstalleerd en met succes. Super service daar!!

Frit is voorlopig wel onder de pannen denk ik met zijn laptop opnieuw met al zijn programma's te vullen ................. hij gaat nu uiterst voorzichtig te werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.