Bezoekers

Volgers

dinsdag 21 september 2021

We zijn weer thuis

 We zijn weer thuis van onze 3 maanden durende reis met de camper. Het was geweldig.  Vanuit Luxemburg zijn we huiswaarts gekeerd en zo kwam het dat we al in de voormiddag thuis kwamen. Nu hadden we alle tijd om de camper leeg te maken want mensen lief als je 3 maanden weg bent geweest dan heb je een heleboel verzameld.

Was, een heleboel was want zo 1 keer per jaar dan haal ik echt alles uit de camper om te wassen en dat gebeurd meestal voor de winter dus ..... NU.


MIjn vuile was lag dan ook helemaal verspreid over de vloer van de badkamer en er was dan ook geen plekje meer vrij om je voeten neer te zetten zonder op wasgoed te gaan staan. Vreselijk!! Schone kleding verdween weer in de kast en alles wat met eten te maken had verdween in de koelkast of keukenkastjes. Zo verdween beetje bij beetje alles weer op zijn vaste plaats.

We konden nog net een broodje eten voor we de camper weer naar de stalling konden brengen. En als de camper dan weer netjes en leeg is weg gebracht geeft dat al een stukje een opgeruimd gevoel. Voor mij tenminste.

De wasmachine draait op volle toeren en zo krijgen we de mogelijkheid om even onder de douche te springen en weer schoon van onze avond kunnen genieten

Morgen is er weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.