Bezoekers

Volgers

woensdag 22 september 2021

Vakantieroesje?

Vanmorgen zijn we naar de camper gegaan die in de stalling staat met al onze schone was. De bedden zijn weer helemaal fris en de schone stoelhoezen zijn weer over de cabine stoelen getrokken. Frits heeft zijn vachtje weer op zijn stoel vastgemaakt zodat het niet kan gaan schuiven als we weer op pad zijn.

Alle kastjes zijn nu echt helemaal leeg gemaakt want we hadden weer het een en ander vergeten (hoe kan het ook anders) en we kunnen weer eens uitzoeken wat er nu de volgende mee op reis moet en wat niet. Gewicht! Gewicht, roept Frits meestal dus hij is er helemaal happy mee dat ik eindelijk eens verstandig ben. Verstand komt meestal met de jaren zegt men en daar houden we het maar op.


Na het camperbezoek even langs het tuincentrum en 2 potjes gekocht voor mijn "vakantieplantjes". Ik heb nl. een citroengeranium en een aloƫ vera uit Portugal meegenomen en die plantjes heb ik natuurlijk niet voor niets de hele weg meegesleept.

De planten zijn gestekt ( is ook weer zo'n tic van mij) en ik zag dat ze allebei al worteltjes hadden. 


De Spaanse jeneverbes staat buiten bij mijn plantenbak op het balkon. Die hoeft niet naar binnen want uiteindelijk gaat dat een boom worden. We zullen het meemaken of dat wat gaat worden. Tot nu toe ziet hij er gezond uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.