Bezoekers

Volgers

vrijdag 19 november 2021

Bezige dag

Vandaag mocht ik mijn jaarlijkse bezoekje aan de praktijkondersteuner brengen. Ik zit al heel wat jaartjes met mijn bloeddruk te hannesen. Thuis valt het allemaal wel mee maar als ik dan bij de huisarts of praktijkondersteuner ben dan schiet die bloeddrukmeter de lucht in.
Eerder ging ik zonder vrees mijn bloeddruk laten opmeten maar nadat die steeds weer zo de lucht in schoot ging ik met een heel ander gevoel naar de huisarts of ondersteuner en natuurlijk schoot ik iedere keer weer de lucht in.

Vandaag dus weer en hoe vaker mijn bloeddruk werd opgemeten hoe hoger hij ging. Nu moet het maar eens afgelopen zijn vind ik. Maandag kan ik mijn receptje gaan ophalen en beginnen met mijn tabletje en dan half januari nog eens op controle. 

Misschien een bekend beeld voor vele. De rechtbank van Maastricht. Wij wonen aan de overkant en rechts van het gebouw is onze huisartsen-praktijk.

Ik heb mijn loopdag vandaag geloof ik. Eerst dus naar de praktijkondersteuner, daarna naar de Aldi want manlief zag op tv een heerlijke pizza-taart voorbij komen om zelf te maken. Hij miste nog een paar ingrediënten en dus ging ik op pad naar de Aldi die bijna om de hoek ligt bij ons.

Daarna eerst een boterhammetje thuis eten en dan op weg naar de bakker. Ga nooit met honger naar een bakker want dan loopt het echt verkeerd af 😉

Op weg naar de bakker kom ik langs deze kerk die op het moment bewoond wordt door een gezin.
Bah wat een grijs weer hebben we weer vandaag 😕 



Vanavond krijgen we visite van een neef met zijn vrouw. We hebben elkaar al bijna 2 jaar niet meer gezien i.v.m de corona maar vanavond gaat het gebeuren hoor.

Gezellig weer bijbabbelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.