Bezoekers

Volgers

zondag 26 december 2021

Tweede kerstdag

Het is alweer tweede kerstdag. Gisteren hebben we een gezellige dag gehad.

Lief voelde zich gelukkig een stuk beter. De pijnstillers begonnen hun werk te doen en meteen werd hij gebombardeerd als chef-kok van de dag. Prettig voor mij 😊 en "rustig" voor lief 😁

Eerst mams ophalen. 

De tafel was gedekt dus konden we meteen met een aperatiefje beginnen, een heerlijke Kirr Royal, mams haar lievelingsdrankje, en daarna was het alleen nog wachten op ons kerstdiner.
Ene Lucas zou het komen bezorgen en online konden we volgen wanneer bij ons zou aankomen. Super handig.

Lucas bracht het tot in de keuken en het uitpakken kon beginnen. Het zag er allemaal veelbelovend uit. 

Eerst even alles een beetje op volgorde leggen. De uitleg was duidelijk en via een scan was ook te zien via een video hoe alles netjes op de borden was te krijgen.

Lief kon beginnen en terwijl hij zich boog over ons menu zat mams te babbelen en ik te luisteren. Zo nu en dan glipte ik even de keuken in om Lief een helpende hand toe te steken en om even een rustmomentje te nemen.

Het smaakte allemaal voortreffelijk en Lief maakte van iedere gang weer een waar kunstwerkje.

De wijnen waren heerlijk en voor we het in de gaten hadden hadden we heel wat glaasjes achter de kiezen zitten.


Nadat we, na een middag genoten te hebben van drank en spijs, bracht ik mams weer naar haar eigen plekje. Gelukkig hebben we het lopend af kunnen doen want de auto was voor mij geen doen meer 😊😅 en een taxi kun je niet bestellen voor 300 meter.

We konden in ieder geval terug kijken op een geslaagde 1ste kerstdag.

Vandaag, 2de kerstdag, houden we het heerlijk rustig. Alles is weer opgeruimd, de vaatwasser heeft zijn rust weer verdiend na een dag van overwerken en wij ................ wij gaan een heerlijke kerstfilm bekijken.

1 opmerking:

  1. Ongeacht hoe de zaken werkelijk uitpakken, maar ik wens jullie beiden een heel plezierig en ontspannen zonvakantie toe met de camper of anderszins. 'Hol de kop derveur' zeggen we in Drenthe in dergelijke gevallen.
    En felicteer mams ook namens mij op haar verjaardag die samenvalt met Driekoningen. Met wie van de drie is ze te vergelijken?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.