Bezoekers

Volgers

woensdag 2 maart 2022

Oei die goede voornemens ......

Vanmorgen waren we op tijd wakker maar het was nog fris en dus bleven we lekker nog even onder ons warme dekbed liggen. 's Avonds liggen we er ook al op tijd in. De avondshow van Arjen Lubach met zijn avondshow kan ons niet zo bekoren en dus bedtijd met mijn leesboek. Meestal houd ik het nog geen half uurtje vol en voel ik mijn oogleden zwaar worden, heerlijk toch.
Lief hoor ik dan al zachtjes snurken.
We zijn ook veel in de buitenlucht en de zeelucht zal ons goed doen.

Vandaag wilden we een kleine 80 km rijden. Helemaal om een baai heen naar het lieflijke plaatsje Saintes Maries de la Mer. Een leuke toeristische plaats. De camperplaats staat 500 meter van het centrum af. Ideaal dus.

Ik begon de dag met 2 crackers en dat ging heel goed. Tegen 12 uur kwamen we aan op onze camperplaats en aten voordat we de plaats inliepen eerst onze lunch. Voor mij weer 2 crackers want gisteren had ik teveel calorieën binnen gekregen.
Ik vond het wel goed van mezelf dat ik weer alles in de hand had.
Lekker lopen door het plaatsje waar het ene eettentje naast het andere staat. En daar zagen we een enig tentje. Er was van alles te krijgen. Pizza, crêpes, steaks, ijs, cocktails. Het zag er zo leuk uit met enige strandstoelen.


"Zullen we even ..................... koffie .................. ooooo ze hebben ook pizza's."  Lief had er wel zin in. "Hè, verdorie en we hebben net gegeten en wat wil je dan gaan eten hier of alleen iets drinken?" vroeg ik hem "Nou ja een pizza lust ik wel." kreeg ik als antwoord.
Daar ging mijn goede voornemen. Ach ben je ook helemaal betoeterd ik eet gewoon wat dan eet ik vanavond niet of een kleinigheidje.
Zo gezegd, zo gedaan.


We zochten een gezellig tafeltje uit en bestelde een pizza voor Lief en een crêpe voor mij en wat te drinken en hebben heerlijk zitten eten en babbelen.

Lief zijn hartje was vandaag even ondeugend en hield zich niet aan zijn afspraak om mooi in het ritme te tikken maar nadat Lief zijn pizza op had en een beetje van streek was door de onregelmatigheid, liep alles weer zoals het hoort en Lief was weer helemaal gelukkig (en ik ook).

Het heeft tijd nodig Lief. Het is ook niet voor niets dat je pas na 6 weken terug op controle moet en het kan wel 4 tot 6 maanden duren eer je wijzer bent.
Tja geduld hebben is moeilijk, ik begrijp het en probeer Lief maar steeds moed in te praten al valt dat niet altijd mee.

6 opmerkingen:

  1. Dat ziet er goed uit! Lang geleden ben ik ook in Saintes Marie de la Mer geweest. Het is daar mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker hoor, en dan inderdaad de rest van de dag wat minder calorierijk voedsel en een wandeling en je bent weer op de rails. Jullie mogen heus genieten hoor. Bovendien, een pizza is toch gewoon een belegde Italiaanse boterham??? 🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kan me goed voorstellen hoe het jullie beiden bezighoudt Jij bent waarschijnlijk steeds oplettend en ziet veel en Lief voelt constant veranderingen van het hartje.
    Mijn hartje slaat ook regelmatig even over en tijdje geleden heb ik een nacht met veel onrust gehad. Het was van zaterdag op zondag en had geen zin naar ziekenhuis te bellen en er naartoe te moeten. Een uur na opstaan was het plotseling over maar volgende keer moet ik van huisarts wel bellen om het te laten registreren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Lot, het gaat eigenlijk om dat als je er regelmatig last van hebt het dan moet laten nakijken. Een Ablatie kan dan echt wonderen verrichten. Je gaat er niet meteen dood aan hoor en er schijnen op het moment ontzettend veel ouderen last van te hebben. Maar Lief heeft het schijnbaar al 10 jaar en er had iets moeten gebeuren dat helaas achterwege is gebleven. Dat is zo jammer.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.