Bezoekers

Volgers

maandag 28 maart 2022

Weer thuis

We zijn weer geland op onze thuis basis. Vanmorgen eerst alle service gedaan. Vuil water weg laten lopen. Deze keer geen nieuw water getankt. Daarna richting Luxemburg want wie weet is het tanken daar nog de moeite waard.

De eerste file kondigde zich al snel aan. Tja, maandagmorgen dat zal het zijn.


Die super lange file was ontstaan door één elektrische auto die met pech midden op de weg stond. Politie erbij maar er was geen beweging meer in te krijgen. 

Eenmaal de pechauto voorbij hadden we weer 3 vrije banen en konden we weer verder rijden. Op naar het tankstation bij Weiswampach waar we al heel vaak getankt hebben.




Lief had bijna de slang van de diesel alweer terug gehangen toen hij de literprijs zag. € 1,945 per liter. Dat zijn toch geen Luxemburgse prijzen meer maar eerder Franse.

Tanken moesten we toch dus volgooien die tank maar. Extra omrijden via Luxemburg ......... dat hoeft niet meer.

Sigaretten hoeven we niet want we roken niet en de jonge jenever die we daar altijd haalden hoeven we ook niet meer want die wordt niet meer gedronken en nu dus ook niet meer voor brandstof.

Bye, bye Luxemburg!!







Wij tuften heerlijk verder richting Maastricht waar ik nog even bij de Lidl voor mijn wasmiddel moest zijn want vuile was heb ik genoeg bij me.
Daarna op ons plekje gestopt dicht bij de stalling waar we nog een boterhammetje hebben gegeten. Om twee uur gaat de stalling open en wij waren mooi op tijd.

De camper gewisseld met de auto en die volgeladen met bagage en natuurlijk de vuile was niet vergeten en toen richting huis.

Het grote opruimen kan beginnen.

6 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen, welkom terug! Jammer dat jullie niet van mooi weer kunnen genieten de komende dagen, zal wel even wennen zijn, net als voor ons! Maar goed, je hebt vast genoeg te doen, als is het maar een paar ladingen was wegwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Mevrouw Niekje, inderdaad de bergen was kan ik nu weer mooi wegwerken zodat weer de volgende keer alles weer netjes hebben. We hebben nog veel bezoekjes af te leggen. Bijna tijd te kort. Tja als je met pensioen bent dan krijg je het nog drukker maar het zijn wel allemaal leuke dingen.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.