Bezoekers

Volgers

zaterdag 7 mei 2022

Familiedag

Vandaag hebben we onze jaarlijkse familiedag met de broers en zus van Lief. 
Door de corona is die de laatste twee jaar niet door kunnen gaan op onze vaste datum in mei. 


Omdat we al twee keer verstek hadden moeten laten gaan in mei kwamen we op het idee om afgelopen november toen het kon, een afspraak te plannen en wonder boven wonder lukte dat. Er was nog niemand aan het overwinteren en er waren ook geen verjaardagen van kinderen of vrienden. De week na onze bijeenkomst kwam er weer een lockdown. 
Dat nam ons niemand meer af.

Sinds 2003 toen mijn schoonmoeder overleed kwamen we op het idee om jaarlijks een familiedag te organiseren. We wonen allemaal niet zo dicht bij elkaar en om samen onze verjaardagen te vieren zat er niet in. Eigenlijk vieren we nu 1 keer per jaar onze verjaardagen samen in mei. Het is dan ook altijd feest als we ons weer zien en sluiten de dag af met een gezellig etentje.

Bij Lief zijn ze met z'n viertjes. De oudste is 83 jaar en de jongste is 72 jaar. De rest zwerft er tussen in en ik sluit als jongste de rij met mijn 68 jaar. Het was altijd moeilijk om iedereen bij elkaar te krijgen en daarom besloten we in de eerste jaren een datum vast te stellen zodat iedereen er rekening mee kan houden. De eerste zaterdag in mei dus.

Dit jaar hoeven wij niet zover te rijden want de familiedag is deze keer in midden Limburg bij broer J. en schoonzus G.
Rond half 11 worden we verwacht.

Wij verheugen ons er weer op.

3 opmerkingen:

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.