Bezoekers

Volgers

vrijdag 19 augustus 2022

Het is weer vrijdag dus .......

Lief was gisteren avond zeer moedig vond ik. Hij ging zo maar op de weegschaal staan zonder zich af te vragen of hij niet net gegeten had of te zware kleding aan had. Hij vindt al die dingen onzin. Je weegt wat je weegt, punt uit.

Tja dat weet ik ook wel maar ik ga echt niet nadat ik gegeten heb op de weegschaal of met teveel of te zware kleding aan. Poeh dan zou ik echt schrikken maar vanmorgen moest ik er voor mezelf toch echt aan geloven. Het is trouwens ook vrijdag en dat is mijn weegdag.

Nu had ik net mijn ontbijtje op toen het me pas inviel dat ik moest wegen. Daar kan ik het dan Spaans benauwd van krijgen. Ik weet het allemaal, het is grote onzin maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Stomme weegschaal ook.

In gedachten zette ik mijn gewicht van voordat we vertrokken plus 2 kilo, in mijn hoofd. We hebben dan ook zo nu en dan een ijsje gegeten en soms ook een extra koekje bij de koffie maar van de andere kant best ook veel gelopen. Toch maar op 2 kilo extra rekenen. 
Mezelf een duwtje in de rug geven en hoppa de weegschaal op. Wie durft eten moet ook durven op de weegschaal te gaan staan, denk ik dan.

Dat viel reuze mee 😃!!!!
Ondanks mijn ontbijtje en al die snoeperij was ik precies op hetzelfde gewicht blijven staan 😊
Mijn dag kan niet meer stuk natuurlijk.


Na mijn bewogen weeg sessie meteen boodschappen gaan doen en weer heerlijke Griekse yoghurt ingeslagen en vers fruit. Dat werd onze lunch vandaag en het smaakte weer overheerlijk.

We gaan weer met frisse moed verder waar we gebleven waren.


4 opmerkingen:

  1. Oh Ellen wat begrijp ik dit goed. Ik weet alleen na het opstaan en dan ook nog als ik eerst naar de wc ben geweest. Na een vakantie durf ik het ook bijna niet. Mijn man is net als Lief. Gaat voor het naar bed gaan, na het eten wegen... ik begrijp dat ook niet, moet er niet aan denken. Maar hoe raar is dat? Erg raar want het is maar een weegschaal en het is maar een getal. Enfin, ook ik ben superblij als ik weeg wat ik wil wegen, het kan mijn humeur zo verknallen als het meer is! Fijn dat er geen camperkilo's bijgekomen zijn! Geniet daar maar van en nu weet je dat dat ene ijsje dus geen fluit uitmaakt.... dus neem er gerust weer eens eentje! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje je zegt het zo goed. Het lijkt wel of ik op jouw stoel zit :)

      Verwijderen
  2. Zo zie je maar weer: de mens lijdt het meest enz enz :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.