Bezoekers

Volgers

zondag 13 november 2022

De kriebels beginnen.

Gisteren was een dag dat we YouTube video's hebben bekeken van camper vrienden die nu op pad zijn of net weer terug zijn. Ik moet zeggen dat als we die beelden zien het aardig bij ons begint te kriebelen.
Een stel heeft afgelopen zomer een tocht gemaakt door noord Spanje. Geweldig!!!!! "Daar wil ik ook heen," zei Lief en ik was het roerend met hem eens.

Als we het over de Pyreneeën hebben dan spreken we meestal over de Franse Pyreneeën en die zijn prachtig maar de Spaanse Pyreneeën daar hoor je zelden iemand over. Heel jammer want die vinden wij nog mooier.

In 2013 waren we daar met onze caravan. Wat hebben we daar genoten ❤
We kregen een tip van een neef van ons die in Spanje woont en hij raadde ons aan om naar Ordesa te gaan en daar hebben we geen spijt van gehad. 


Voor de geïnteresseerde staat hier het reisverslag te lezen en te zien; Rioja, Spaanse en Franse Pyreneeën

Wat een overweldigende natuur. Wat hebben we daar gelopen en wat waren we moe, doodmoe. Een paar jaar later zijn we weer daar in de buurt geweest maar nog eens naar die grote waterval lopen zit er voor ons niet meer in. Maar wat hebben we een mooie herinneringen aan de Monte Perdido.

Noord Spanje blijft aan ons trekken heb ik in de gaten want bij het zien van de video beelden gisteren van camper vrienden die daar nu zijn geweest willen we terug.

Hoe het daar in de winter is? Dat gaan we nu eens bijhouden via onze weer-app.
Tot nu zijn we in overleg hoe gaan we naar het zuiden? Via de oostkant en dan richting Middellandse zee of via de westkant richting Bordeaux en dan bij Jean-Pied-de-Porte de grens over en wie weet nog naar Portugal.

De voorpret gaat langzaam aan beginnen

1 opmerking:

  1. Hoi Ellen, altijd heerlijk om jouw verslagen te lezen je schrijft altijd erg leuk. Ik probeerde op de knop te gebruiken om het verslag vd Spaanse Pyreneeën te openen, maar helaas kreeg ik niets🤭

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.