Bezoekers

Volgers

donderdag 3 november 2022

Het gaat beter en beter.

Vanmorgen waren we weer vroeg op pad tenminste vroeg voor ons doen. Tegen 8 uur reden we naar het ziekenhuis MUMC+ waar Lief voor controle naar de oogarts moest.

Lief zijn ogen werden goed gekeurd en mag over 1 jaar weer terug ter controle. Zelfs een beginnende staar hoefde nog niet verholpen te worden. Een goede uitslag dus. Dat mag ook wel eens.

Het gaat steeds beter met Lief. 

Het liefst gaat hij de camper eens bezoeken. Kijken of alles oké is met ons troetelkindje en ik wil eigenlijk ook wel omdat ik nog altijd de schone was thuis heb staan en die ik ook wel graag kwijt wil en in de kastjes wil ruimen. 
Het schone beddengoed zit daar ook bij en kan ik meteen de bedden opmaken, toch?

Wat klaar is, is klaar 😉 en ik kan eens even kijken wat er nog allemaal in de camper ligt aan blijvende spulletjes zoals shampo, wasmiddel enz.

Stilletjes aan kunnen we weer plannen gaan maken.

Deze keer willen we niet echt dichtbij de Spaanse kust een plekje zoeken want als ik het allemaal zo lees van vrienden die nu al op hun overwinter plekje zitten dan is het daar bom vol en dat zoeken wij eigenlijk niet. De meeste mensen willen maar dichtbij de kust zijn omdat daar het weer het beste is in de winter. Ongeveer 17/18 graden en als de zon hoog in de lucht staat wat heel vaak gebeurd dan kom je al snel boven de 20 graden uit.

Portugal lijkt me niet echt een optie want daar valt te veel regen in de winter. Dat is meer voor het voor of najaar.

Ik heb al wel mooie plekjes voorbij zien komen van camper vrienden die net iets meer in het binnenland liggen. 

Die ga ik allemaal noteren op mijn lijstje. 

4 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen, goed om te lezen dat het steeds wat beter gaat. Ik ben benieuwd wat jullie bestemming wordt. Ik vind Portugal een erg fijn land, ben nu 4 x in de winter in het zuiden geweest en daar hebben we altijd mooi weer gehad. We houden ook niet van drukte dus we zoeken altijd een huisje uit in een klein dorpje of ergens ver buiten de bebouwde kom. Ik weet natuurlijk niet hoe het zit als je met de camper komt en of er dan goede plekken zijn. In ieder geval hebben jullie nu al de voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje, Portugal is zeker een heel mooi land maar in de winter valt er meer regen of je moet al in de Algarve zijn. Porto vind ik een van de mooiste steden die ik ooit gezien heb. Lissabon staat ook nog op mijn lijstje. Toen wij daar in de buurt waren heerste er ontzettend veel corona en was de stad in het weekend gesloten. Je kon er dan niet in of uit. Daarom hebben we het toen maar links laten liggen want we wilden de corona niet opzoeken. We hebben er zelfs vrienden gekregen, Nederlanders die er wonen, en die hebben we bezocht. Wat wonen die mensen op een gouden plekje. Prachtig op een top van een berg en dan staat hun huis boven op dat topje. Als wij gaan dan zou dat het liefste vanaf februari/ maart zijn en dat halen we weer niet omdat we dan weer verplichtingen thuis hebben maar ooit gaat het gebeuren hoor.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.