Bezoekers

Volgers

dinsdag 22 november 2022

Iemand een idee?

Om nog even terug te komen op mijn blog van gisteren over het grensoverschrijdend gedrag het is niet mijn bedoeling geweest om mensen te kwetsen dus als mensen dat wel zo ervaren hebben dan zeg ik, sorry.

Het brengt heel wat los bij sommigen mensen en dat is ook logisch want ongemerkt ga je terug in de tijd.

Ik denk wel dat Matthijs van N. zijn lesje heeft geleerd. Hij wilde perfecte programma's laten zien en daarbij was hij een van de paradepaardjes van de Vara want hij zorgde voor de kijkcijfers.
Misschien heeft dat allemaal wel voor te veel druk gezorgd.

Tegenwoordig moet een mens ook maar steeds meer en meer presteren. Ik vind het dan ook niet vreemd dat er zoveel jonge mensen zijn met een burn-out.

Ik mag me gelukkig prijzen dat ik met pensioen ben.

Vanmorgen heb ik mijn gouden meisje in huis gehad en we hebben weer samen hard gewerkt. Iedere keer nemen we een vertrek eens extra goed onder handen. Deze keer was de slaapkamer aan de beurt.
Ik ben zo blij met mijn gouden meisje. 

Volgende keer als ze komt dan is het bijna kerst. Tijd om me eens te gaan verdiepen wat ik in haar kerstpakketje ga stoppen. 
W. heeft pas een relatie na 19 jaar alleen te zijn geweest en nu ga ik eens op zoek naar iets leuks, iets romantisch, iets voor hun alle tweetjes.


Iemand van jullie misschien een leuk idee?



4 opmerkingen:

  1. Nee dat niet maar ik hoop dat anderen dat wel hebben want ik wil ook een kerstpakketje maken, zij heeft 2 puberdochters en man en zijn afgelopen jaar getrouwd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot wie weet wat hier nog voor een leuke ideetjes binnen komen :)

      Verwijderen
  2. De burn-out ligt ook voor een deel bij de jongeren zelf. Ze willen alles zien en doen. Ze willen niets missen, want FOMO ( fear of missing out) en YOLO ( you only live once ). Ik zie het bij de kinderen van mijn broer. Een oud huis kopen, dat helemaal strippen en weer opbouwen én 2 keer per jaar met vakantie, diverse festivals enz. Geen wonder dat de oudste bekaf is en richting burn-out gaat. Zeker naast zijn werk als IC- verpleegkundige.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt hoor, ik ben het met je eens. De jongeren willen alles hebben en meemaken maar hebben we daar zelf ook niet schuld aan. We hebben ze verwend en alles gegeven wat we konden, tenminste dat is mijn ervaring. Helaas pluk ik daar nu zede vruchten van. De tijd is aangebroken dat ze toch een stapje terug zullen moeten en dat is niet makkelijk.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.