Bezoekers

Volgers

maandag 5 december 2022

Gezelligheid

Gisteren weer een hele gezellige middag gehad met ons haak clubje.

Deze keer waren we met ons viertjes. We hadden een 1 zieke.

En om de zieke er toch een beetje bij te betrekken stuurden we haar deze foto terwijl we druk in de weer waren 😅

Lief had heerlijke appeltaart gebakken voor de hardwerkende dames zodoende waren de calorietjes ook weer voltallig aanwezig.

(Hoe komt het toch dat in lekkere dingen zoveel calorieën moeten zitten? )

De Dames hadden het haken nu wel goed onder de knie. Ze hadden goed geoefend thuis 😉

Morgen maar eens aan de kerstboom beginnen want daar hebben vandaag geen tijd voor 😂 We moeten nog een glaasje wijn drinken met een paar flat genoten. Tja, het leven van een pensionada is nu eenmaal druk 😉😅

Tot later!!

4 opmerkingen:

  1. Lekker, zelfgemaakte appeltaart!! En zie ik ook kruidnootjes op tafel staan?? 😁

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kruidnootjes gaven een beetje sfeer voor de Sinterklaas :)

      Verwijderen
  2. Hoe komt het toch dat in lekkere dingen zoveel calorieën moeten zitten? Goeie vraag en er is geen eenduidig antwoord op. Het is bekend dat vet en suiker nogal calorierijk zijn en laten nou net die ingrediënten in lekkere dingen in hoge mate vertegenwoordigd zijn. Dus met mate ervan eten is dan het devies en niet vervallen in de gezondheidsmanie van een inmiddels overleden vriendin van mijn eega die consequent voor haar baksels volkorenmeel gebruikte omdat veel gezonder was. Misschien dat Marie-Antoinette wel cake at in plaats van brood, maar het gros van de mensen eet cake omdat het een traktatie is en wil dan geen aangezoet bruin brood met ook nog eens een grote hoeveelheid boter. Een vergelijkbaar verhaal kun je houden over veel soorten gebak. Ze hebben allemaal gemeen dat het slecht is voor de lijn en dat een tandarts er wel een aardig tweede onderkomen aan overhouden kan.
    En persoonlijk; ik moet er niet aan denken; appeltaart van volkorenmeel, al vind ik een pannenkoek van volkorenmeel wel weer lekker. Maar hoe zat het ook al weer met de appels en peren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Willem, wij eten gewoon lekkere dingen op zijn tijd. Natuurlijk letten we op dat het niet TE wordt met eten maar een gezondheidsmanie wil ik voorkomen. Laten we maar genieten met mate, toch?

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.