Bezoekers

Volgers

donderdag 8 december 2022

Kerst voorbereidingen

Nu heb ik toch zoveel en goed opgeruimd de afgelopen maanden. Volgens mij heb ik te goed opgeruimd want toen ik bepaalde kerstlampjes zocht kon ik ze niet meer vinden.

Mijn lampjes voor buiten aan de balkon zijn onvindbaar. Gelukkig heb ik de "oude" lampjes nog. Dan had ik nog lampjes altijd in een groot glazen bokaal op tafel. Ook onvindbaar en mijn houten advent kalender heeft zich ook verstopt.

Tja dat risico loop je met de opruim woede in je lijf 😉. Weggegooid heb ik ze niet  dat weet ik zeker maar waar liggen ze nu 😏

Ik zal ze vast vinden als de kerst voorbij is en ik vertik het om nieuwe te gaan kopen. Zoiets heb ik nu altijd. Ik berg het te goed weg.

Toch blijft het me dwars zitten want waar ligt dat spul nu toch.

Mocht ik ze vinden dan laat ik het jullie zeker weten. 

Gelukkig was ik het kerstpakketje dat ik gemaakt heb voor mijn gouden meisje niet kwijt 😂


Er zit van alles in. Een kerstdoos met koekjes, servetten, een glazen lichtje met theelichtjes, een kerstman en een grote kerstbal, geurstokjes en natuurlijk een kerstkaartje. Dat allemaal zit in een rieten mand.
Ik hoop dat mijn gouden meisje het leuk vindt.

Volgende week komt ze en dan geef ik het haar. 

6 opmerkingen:

  1. Wat lief dat je een kerstpakket gemaakt hebt! En ik kan me niet voorstellen dat ze het niet leuk zou vinden. Komt dus vast wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb het altijd al gedacht; als je verwoed opruimt dan moet je ook een goed geheugen hebben en als er iets is dat met het ouder worden minder wordt, dan staat vergeten toch wel hoog in de top-10.
    Waar je je weer aan vasthouden kunt is dat je het vroeg of laat,- meestal (te) laat-, weer terugvindt.
    En jouw gouden meisje zal het kerstpakket vast en zeker waarderen, daarvan ben ik overtuigd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan laat mijn geheugen me al enige jaren in de steek want het gebeurt me regelmatig dat ik spullen te goed opruim. Ach ja, het is deze keer geen ramp maar toch zit het me dwars ;)

      Verwijderen
    2. Maar vind je bij je volgende opruimbui dan niet de dingen terug die je bij je voorgaande opruimbui te goed opgeruimd hebt? Lijkt me in ieder geval uitstekend passen in het patroon.

      Verwijderen
    3. @Willem meestal wel. Er is nog hoop hé :)

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.