Bezoekers

Volgers

donderdag 1 december 2022

Yes, yes, yes

Vanmorgen ging de telefoon, Meubelzorg. 
Of ze maandag a.s. de twee relaxstoelen kunnen komen brengen. Natuurlijk kan dat, graag zelfs ๐Ÿ˜€


Er was ons beloofd dat we de stoelen voor de kerst zouden hebben en eerlijk gezegd had ik er een zwaar hoofd in. Ik maakte mij er maar niet blij over want dat zou toch wel niet gebeuren dus waren we extra verrast dat ze nu al gaan komen.

We zijn benieuwd hoe ze in de kamer zullen staan want dat is toch altijd weer anders dan als je in gedachten hebt omdat een kamer kleiner is dan een showroom.

Het zal wel weer een geschuifel met meubels worden, mezelf kennende ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Onze stoelen die we nu gebruiken heb ik net te koop aangeboden voor een luttel bedrag. Ze mogen voor ons worden opgehaald.


Volgende week wilden we de kerstboom opzetten en dat past nu allemaal heel mooi in elkaar.

We zijn in blijde verwachting ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

6 opmerkingen:

  1. Als ik eerlijk ben vind ik de oude stoelen mooier dan de nieuwe, maar ik begrijp dat het comfort belangrijk is en dat je uit deze stoelen makkelijker opstaat en waarschijnlijk ook lekkerder in zit. Zijn de oude stoelen Gispen (echt oud) of Dutch Design? Want dan moet je ze niet zo snel wegdoen voor weinig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje het waren geen dure stoelen. Toen we deze kochten vond ik de "echte" te duur. Eigenlijk staken ze me een beetje de ogen uit. Bij eentje was de armleuning een beetje beschadigd en ook dat stoorde me want ik kon geen nieuwe armleuning meer krijgen.

      Verwijderen
  2. Altijd leuk om aangenaam verrast te worden dat het zo snel is en veel plezier met je nieuwe stoelen en het verschuiven van de al aanwezige meubels. Consumindersingle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.