Bezoekers

Volgers

vrijdag 3 maart 2023

Heerlijk!!

Gisteren was het mooi weer en het zonnetje nodigde ons uit om een wandeling te maken naar en door het centrum van Maastricht.



We waren alweer tijden niet in het centrum geweest en als we er dan weer eens komen valt het ons op dat er weer de nodige winkels zijn verdwenen of verhuisd naar een andere straat.

Wij hadden ons doel gericht op de ANWB waar we landkaarten wilden haalden van Zweden, Finland en Noorwegen. Het zijn kaarten die je als lid van de ANWB gratis kunt afhalen.
De kaarten zijn altijd bij de tijd en makkelijk om een route op te zoeken. We tekenen vaak de punten erop aan die we willen bezoeken en nog meer van dit soort dingen.
Onze Michelin kaart bewaren we voor de kleine weggetjes en later strepen we aan waar we geweest zijn. Eigenlijk rijden we niet meer op papieren kaarten, daar gebruiken we onze navigatie voor en google maps.
Zo zal iedere reiziger wel zijn tic hebben ๐Ÿ˜ 

Wij hebben in ieder geval heerlijk gewandeld. Van de ANWB wilde ik ook wel even naar de Mediamarkt want ik wil een lichte en handzame (lees gemakkelijk te bedienen) stick om te gebruiken als ik korte stukjes wil vloggen. Lief heeft hier allemaal ingewikkelde sticks voor die vanzelf draaien en omklappen. Ik krijg dat maar niet in mijn hoofd en wil ik de stick omhoog laten gaan of omlaag dan druk ik altijd, echt altijd, eerst op de verkeerde knop.

Ik wil een gewone eenvoudige vlog stick met bluetooth verbinding die ik de juiste kant op laat gaan zonder knopjes of wieltjes, punt uit!
Lief bedoelt het heel goed en kan zich niet voorstellen dat ik zo'n ding wil hebben terwijl er zat in huis liggen met stabilisator en zoom en weet ik wat nog meer. Aan mij zijn ze nu eenmaal niet besteed. Daarbij vlog ik niet veel. Ik ben meer van de foto's en wil er dan niet te veel aan uitgeven.

Zo kwamen we dus bij de Media Markt terecht en ook de verkoper daar vond het onvoorstelbaar van mij. "Dan hoef ik er geen" liet ik de heren weten. "Ik wil niet zo'n ding die alle kanten opgaat behalve de juiste." 
Dan nog even naar Camera Express en ook daar vond ik niet wat ik zocht.

Onderhand hadden we wel 9 km op de teller staan en voor velen van jullie is dat een peulenschil maar voor mij is dat te veel. Vandaag en morgen maar even pas op de plaats houden.

Maar ondanks de 9 km hebben we wel genoten van onze wandeling. Onderweg nog een paar keer op een bankje gezeten langs de Maas met zonnetje in ons gezicht.
Het was genieten!! En wat de stick betreft ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ik heb er eentje op het oog bij onze vriend Bol ๐Ÿ˜‰

6 opmerkingen:

  1. Als we Bol niet hadden. ๐Ÿ™„ Fijn dat je er nu eentje gevonden hebt.
    Gr. Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, dat kunnen die whizzkids zich kennelijk niet voorstellen dat je niet het nieuwste van het nieuwste hebben wilt, maar gewoon een ding wilt hebben dat je 'begrijpt' en aankunt. Een kwestie van levenservaring?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja Willem ik denk levenservaring. Ik wil best mee gaan in de tijd maar ik hoef niets te hebben waar ik het meeste toch niet van gebruik. Zo wijs ben ik ondertussen wel geworden.

      Verwijderen
  3. Lekker doen en kopen waar jij behoefte aan hebt! En wat die verkopen bij de Media Markt betreft... waar haalt ie het vandaan om zijn mening te geven!! Verkopen moet ie, maar zo lukt dat dus niet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje, dat ben ik ook helemaal van plan om te kopen wat ikzelf wil. Tja en wat het verkopen bij de Media Markt betreft .......... dat staat echt op een laag pitje daar. Ze hebben bijna geen voorraden en raden je aan om het artikel wat je wil hebben op internet op te zoeken en daar te bestellen. Ben benieuwd hoe lang die nog bestaan.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.