Bezoekers

Volgers

zaterdag 13 mei 2023

We worden er vrolijk van.

Wat een heerlijke dag is het vandaag. We hebben echt genoten van ons balkon, de zon en van de gezellige visite vanmiddag. Daar krijgt een mens weer nieuwe energie van.

Na aanleiding van mijn blogje gisteren moet ik even terug komen op het bericht dat ik geslaagd was bij de dokter en pas over een half jaar weer wordt terug verwacht.

Volgende week mag ik nog een keer prikken. Alles waar het bloedprikken eigenlijk om ging had ze vergeten aan te kruisen dus mag ik nog een keer.
Sorry, foutje ............... en daar kan ik het dan weer mee doen. Dit is al de tweede keer op de korte termijn. Ik ga het nu maar steeds zelf controleren 😐

Wanneer gaat eens iets zonder foutje. 

Langzaamaan gaan we richting half juni en we hebben ons voorgenomen om te vertrekken wat er ook gebeurd in de medische molen. Afspraken die nu kunnen, zijn oké en al die andere afspraken wachten maar tot we weer thuis zijn. We zijn het onderhand allemaal een beetje zat. In totaal zijn we nu al 3 wintervakanties kwijt met al die smoesjes en wij zijn zo ook weer 3 jaar ouder. De jaren worden voor ons kostbaar.

Sinds gisterenavond gaat het gelukkig een stukje beter met Frits. Vandaag had hij een goede dag. We worden er helemaal vrolijk van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.