Bezoekers

Volgers

vrijdag 12 mei 2023

Bijna zijn we er klaar voor.

Het was weer een druk dagje vandaag maar ik heb het weer overleefd. 
Eerst moest ikzelf vanmorgen voor mijn halfjaarlijkse check-up en ik mag zeggen dat ik geslaagd ben. Ik mag weer door naar de volgende ronde over een half jaar.

Vanmiddag mocht Puck voor haar 12 weken-dierenarts-bezoekje.
De wachttijd werd langer en langer en dat is voor een pup van 12 weken een hele opgave. In de spreekkamer was een mevrouw met haar papegaai die de snavel bijgeknipt moest hebben de papegaai dan 😊 van de mevrouw weet ik het niet zeker. Ik zag alleen dat ze geen tandjes had 😉


Zo nu en dan klonk er gekrijs uit de spreekkamer. Puck vond het maar een rare bedoening.

Puck is helemaal gezond verklaard en heeft 2 prikken gehad. 
Een booster cocktail en de rabbies prik die ze moet hebben gehad om de grens over te kunnen. Ook nog 4 worm en vossenlintworm kuren meegenomen want die hebben we nodig als we met Puck naar het hoge noorden gaan reizen.

Puck is er klaar voor en ik ook. 
Nu moeten we de arts van Frits nog zover krijgen 😁
Eerst volgende week de ct-scan en dan over 4 weken een telefonisch consult en als dat goed uitpakt dan gaan we vertrekken. Misschien nog een keer bloedprikken maar daar moeten ze maar niet weer weken mee wachten.
Vanmorgen vertelde ik bij de huisarts dat Frits 8 december zijn eerste bezoek aan de uroloog had gehad en 1 mei geholpen was. Hij vond het diep treurig allemaal.

10 opmerkingen:

  1. Bijna klaar! zelfs Puck.
    Nu Frits nog, 'k wens hem snel herstel en hoop dat het over 4 weken een goed bericht wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ffffff, alweer een tegenvaller. Ik kreeg in de late namiddag een mailtje dat ik opnieuw moet bloed prikken enz. De praktijk ondersteunster was van alles vergeten aan te vinken. Daar word je toch niet goed van.

      Verwijderen
  2. Zes maanden wachten om geholpen te worden, dat is inderdaad diep treurig. Gelukkig is het nu gebeurd en kunnen jullie weer vooruit kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is die treurig met de zorg in Nederland. Eigenlijk om te huilen.

      Verwijderen
  3. Dat ben ik geheel met jullie huisarts eens. Je hoort momenteel niet anders.... Je mag gewoon van geluk spreken als er ergens ineens een plekje vrij komt en je sneller geholpen kan worden. Het gaat echt heel fijn in ons land op allerlei gebieden :-(
    Maar kleine Puck zorgt voor glimlachjes bij jullie én hier, hoor. Je kunt beter een dier met kapitaalkrachtige bazen zijn dan een mens als het om medische dingen gaat. Wijlen onze schnauzer Bella had jaaaaaren geleden een doorntje in haar oog. Dat werd bij onze eigen dierenarts om 16.00 uur geconstateerd en om 18.00 uur lag ze al bij een specialist op de behandeltafel. Even 70 km. rijden en 500 euro armer, maar dat gemene rotding was er wél vakkundig uitgehaald. Ze heeft daarna nog 12 jaar plezier een paar goede ogen gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt Wieneke, tegenwoordig kun je beter bij de dierenarts terecht.

      Verwijderen
  4. Heb ik nu anoniem gereageerd? Nou ja, dat was ik dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb andere ervaringen. Mijn man moest snel geholpen worden en dat is gebeurd. Ik weet dat er voor een boel behandelingen lange wachtlijsten zijn, maar mij idee is dat bij levensbedreigende situaties wel snel word gehandeld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jullie hebben geboft mevrouw Niekje. Wij hebben lang moeten wachten en ik hoor het meer om me heen. Niet echt leuk.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.