Bezoekers

Volgers

zondag 30 juli 2023

Haak wol

Vanmorgen hebben we weer een heerlijke wandeling gemaakt en aan ons zelf beloofd dat we dat als we weer thuis zijn dat weer eens vaker gaan doen. Vroeger deden we dat geregeld maar dan in ene keer komt er de klad in en gebeurt het niet meer. 

Het doet ons goed en we vinden het fijn dus hond in de auto en naar een bos of andere leuke plek en dan een flinke wandeling maken. Tegen de tijd dat we weer thuis zijn begint al bijna de herfst en die kan zo mooi zijn.

We beloven het plechtig 😊 aan elkaar.

Tegen de middag begon het te regenen en het hield niet meer op. We konden nog net tussen de buien door Puck even uitlaten en even een boodschapje bij de COOP halen hier 5 minuten lopen vandaan.

Dus ................ tijd om te haken!!!!!!!

Het is warm dus mijn wintertrui even aan de kant gelegd en mijn zomersjaal weer te voorschijn gehaald.


Ik heb nog 1 bolletje en als dat op is dan moet hij klaar zijn. Dus maar even dit project afmaken voordat ik weer met de trui verder ga waar ik bijna het voorpand van af heb.

Voorlopig verveel ik me nog niet πŸ˜ŠπŸ˜‰ Ik heb aan mezelf beloof dat ik mijn sjaal eerst moet afmaken wil ik in Zweden nog een keertje ergens wol kopen πŸ˜‚πŸ˜‚


5 opmerkingen:

  1. Ja maar als je sjaal nu niet af is als je in Zweden weer iets moois tegenkomt? Laat je het dan liggen en ga je over 2 maanden weer terug? 🀣
    Kopen en het bederft echt niet hoor

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou wel een goede rede zijn Lot om weer terug te komen. Ik denk dat als ik iets tegenkom ik het niet zal laten liggen ;))

      Verwijderen
  2. Leuke belofte aan elkaar, wij wandelen ook regelmatig, maar de laatste weken is het weer een beetje ieder voor zich: hij rennen en ik aan de wandel. de Coop ook daar? dat wist ik niet.
    Mooie kleur is de sjaal.
    Genieten jullie nog maar even verder, dan doe ik het ook πŸ˜‰

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rennen is niet meteen mijn ding Ria en van Frits ook niet dus dat is boffen. Fietsen is ook niet meteen een hobby van Frits ondanks de e-bikes. Nu met Puck lopen we vanzelf weer meer. We hebben de smaak weer te pakken, haha en onze gezondheid laat het weer toe. Twee jaar geleden was voor mij een half uurtje niet mogelijk zonder 2 paracetamols en nu ben ik weer helemaal terug en kan het weer. De aanhouder wint.
      Ja de COOP zie je hier heel veel. De Spar minder en de Lidl is ook goed te vinden hier.

      Verwijderen
    2. Dat zijn mooie berichten Ellen , met Puck moet je er ook op uit ..fijn dat het goed gaat

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.