Bezoekers

Volgers

vrijdag 28 juli 2023

Wat een weer

Gelukkig gaat het de goede kant op met het brandende schip. En dan hoor je weer dat het niet klopt wat het aantal auto's betreft. Het schijnen er 498 te zijn terwijl er veel minder was aangegeven. Dat gaat nog boel ellende geven met de verzekering en de eigenaar zal een flinke schade gaan krijgen.

En dan de bosbranden in Griekenland. Na twee weken zijn ze eindelijk onder controle. Het lijkt me toch vreselijk als je op de vlucht moet en van de camping weg moet terwijl je spullen er allemaal liggen. Dan ben je ook nog zover van huis en kent de Griekse taal niet. Maar het is niet iets van de laatste tijd. Het is al vaker voorgekomen ook in andere landen.

Dan heb je het regen weer in Italië met de hagelstenen die zo groot als tennisballen zijn. Daar sta je dan met je auto, caravan of camper en je kunt geen kant uit en ziet de hagelstenen zijn werk doen.

Vrienden van ons gingen jaren geleden met hun nieuwe BMW naar Italië en kregen daar zo'n hagelbui op hun spiksplinternieuwe auto. Vreselijk hoe die auto na die bui eruit zag. Ik heb er foto's van gezien. Het dak en de motorkap was een en al deukjes. Het was echt om te huilen. Alles moest vernieuwd worden. Gelukkig keerde verzekering de schade uit.

Wij zagen net een zwarte lucht aankomen en op de app zagen we dat er een onweersbui aan ging komen.


Snel nog even met Puck uit en gelukkig werd Puck alles wijt wat moest 😁 Ik was net binnen toen het begon. Gelukkig is het allemaal meegevallen en is de regen weer vertrokken. Morgen zou het mooi weer worden en dan gaan we tuinen van Carl Larsson eens bekijken.

Morgen maken we er een luie wandeldag van, lekker.



2 opmerkingen:

  1. Wij zijn net gisteren in de tuin en het huis van Carl Larsson geweest, echt de moeite waard, en inderdaad ook die donkere wolken gezien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha enig dat jullie er gisteren waren. Wij staan er nu nog en blijven hier morgen ook nog staan. Lekker even lui zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.