Bezoekers

Volgers

zondag 6 augustus 2023

Afwachten

Mams heeft de nacht goed doorstaan. Haar morfine pleister is gisteren verhoogd en die doet zijn werk nu. Het probleem nu is dat ze suffer gaat worden en hopelijk niet gaat vallen. Daar denken we nu maar verder niet over na. Haar leven moet wel zo lang mogelijk leefbaar zijn.

Morgen is het maandag en hopelijk is haar huisdokter niet net ook nog vakantie. Ach ja, we wachten het maar af. De thuiszorg komt nu een paar keer per dag binnen om haar te helpen met aankleden, wassen en uitkleden en haar naar bed te helpen.

Het is wat als je zo oud word maar mams is een doorzetter en vindt vaak voor alles een oplossing al vraagt ze nu steeds vaker aan mij "Wat moet ik nu doen?" Samen zoeken we dan een oplossing en kan ze weer even verder.

Wij houden het in de gaten als is het van een afstand nu en mocht het zover komen we zakken steeds wat verder af naar het zuiden maar eerst nog even naar het eiland Olland.





Waar je het rode puntje ziet daar zijn we nu.
Toch al een heel stuk dichterbij huis.

4 opmerkingen:

  1. Het is voor jullie toch niet ontspannen reizen nu, neem ik aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een spanning toch hè, maar fijn dat jullie het op afstand goed bij kunt houden, sterkte en ondanks dat tòch fijne tocht verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leeftijd en ongemakken gaan vaak samen , er is vast oplossing daar als het nodig is. Hopelijk gaat een gesprek helpen met een oplossing zoeken in de toekomst .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al jullie reacties heb ik gelezen. Ik zal in de nieuwe post jullie weer even "bijpraten"

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.