Bezoekers

Volgers

zondag 8 oktober 2023

Handige app

 Het goede nieuws hebben we dan ook samen gevierd met een gezellig etentje.

 

We zochten een gezellig terrasje uit en zochten iets lekkers uit. Puck kreeg een bak water en een hondenstokje om op te knabbelen. Lief he?

Na Doetinchem hebben we een tochtje gemaakt door dit stukje Nederland en uiteindelijk zijn we in Neer aangekomen op CP Otje. Een gezellig plekje waar zelfs de zon weer volop scheen.

We blijven hier 2 dagen en morgen keren we weer huiswaarts waar al weer de nodige post moet liggen te wachten.
Dat is wel handig dat je kunt zien welke post er thuis bij je in de brievenbus ligt via de app van post.nl. Op een oude telefoon heb ik het account van mijn moeders adres staan en zo kan ik ook zien wat daar in de brievenbus ligt. Reuze handig toch en de app is ook fijn als ik een postzegel nodig heb. Ik kan hem zo bestellen en de code als postzegels gebruiken.


12 opmerkingen:

  1. Helemaal fijn voor jullie, Ellen... En handig hé, die PostNL app.
    Veel plezier nog, deze laatste dagen. En daarna kunnen jullie er weer tegenaan.
    P.S.: zo jammer dat Puck zelden meer iets te melden heeft...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel handig. We zijn nu weer thuis en ik ga weer proberen dat Puck ook weer in beeld komt :)

      Verwijderen
  2. Arme Puck wordt ze alweer afgescheept met een stokje😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ja alleen een stokje ....... en een stukje biefstuk en stukjes sparerib. Ach die Puck heeft niet te klagen hahahaha.

      Verwijderen
  3. Jullie hadden er alle reden voor om een klein feestje te vieren begrijp ik uit de voorgaande berichten; mijn gelukwensen met de goede berichten en dat er een spanning wegviel is logisch.
    Werd even op het verkeerde been gezet door de plaats waar je nu bent; Neer. Ging er automatisch vanuit die in de Achterhoek of Liemers te moeten vinden, maar kende die plaatsnaam alleen uit de omgeving van Roermond. Werd opeens wel een beetje nieuwsgierig of er ook een plaats of buurschap bestaat die 'Op' heet. Uiteindelijk hebben we in Zuid-Limburg ook een plaats die Vijlen heet en in Groningen ligt Tange. Een (klein) gereedschapskistje kunnen we dus wel vullen.
    Hoe het zij, veel succes gewenst met de (bergen) post die ligt te wachten en alvast een een goede overwintering toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toevallig zei Frits ook al, "zou er hier ook een plaats "OP " heten hahahaha. Dus niet. Wij zijn weer thuis en de nodige post is weer bijgewerkt. Morgen ga ik er wel weer verder mee en hopelijk kunnen we weer gaan overwinteren. Schoot het maar eens op allemaal.

      Verwijderen
  4. Groot gelijk om zo’n goede uitslag te vieren. Handig die app, zeker als je vaak weg bent en ook om nu te zien of er geen belangrijke post binnen is. Goede reis, morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het ook een reuze handige app, vooral die postzegelfunctie! Vind het ook erg slim hoe dat werkt en dát 't werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt Niekje en dat het werkt. Mijn moeder vond het altijd een vreemd iets. Dan zei ze, " jij hebt iets op je telefoon waar je een postzegel kunt maken. Kun je mij die brief even posten?"

      Verwijderen
  6. Wij kampeerden ook nogal eens in de buurt van Neer en fietsten daar dan altijd heen om heerlijke abrikozen flappen bij een piepklein bakkerszaakje. Erg mooi daar om langs de Maas te fietsen of wandelen. Omgeving van Doetichem vinden we ook mooi, weer heel anders.
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.