Bezoekers

Volgers

donderdag 21 januari 2021

Wat een gezeur.

Wat doe je zoal in deze corona-tijd?

Op de eerste plaats wachten wij vooral op ons vaccin. Het zal nog wel maanden duren eer wij als 60 plussers de 2 injecties hebben gescoord dus moeten we ons zien te vermaken met de middelen die we hebben.

Onze plannen om naar Noorwegen te gaan in mei/juni zullen helaas ook wel moeten opschuiven naar het volgend jaar. We kunnen al blij zijn als we weer in de buurt op pad kunnen gaan en dan bedoel ik Frankrijk of Duitsland want ik wil niet graag op pad met nat of koud weer. 

Eerlijk gezegd beginnen ook wij Corona-moe te worden. 

Als ik nu weer de eindeloze debatten hoor over de avondklok in Nederland dan zakt me de broek er bijna van af. Vreselijk wat een gezeur. Mensen zien al die maatregelen als een soort straf denk ik wel eens. Hield iedereen zich nu eens aan de maatregelen dan was al die heisa waarschijnlijk niet nodig geweest.

Wij zetten nog maar even door al zijn wij al vanaf eind maart 2020 in onze eigen bubbel en dat begint nu wel eens te vervelen. We willen er weer op uit.

Frits vermaakt zich nog altijd met zijn video en film programma en ontdekt steeds weer nieuwe dingen en ikzelf vermaak me nog altijd met het mozaïek haken. Ik ben er eigenlijk aan verslingerd en zie mijn Afghaan deken dagelijks groeien. Hij bevalt me wel net als mijn vorige project.


Voorlopig kan ik nog wel even voorruit. 

Dan maken we nog geregeld ons ommetje en halen een frisse neus behalve als het regent dan blijven we binnen.

Netflix is ook een goed tijdverdrijf net als mijn e-reader waar nog een heel stel boeken op staan die ik graag wil lezen. Op het moment ben ik de "de rat van Amsterdam" van Pieter Waterdrinker aan het lezen. Heerlijk om te lezen. Bedankt Sita, voor het aanbevelen 👍

Dan verzamel ik nieuwe recepten die eventueel ook te maken zijn in de camper en niet al te bewerkelijk zijn. Frits is mijn proefkonijn en meestal valt mijn maaksel in goede smaak. Bof ik weer even.

We komen onze tijd wel door en voorlopig hebben we nog geen geranium nodig om achter te gaan zitten.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.