Bezoekers

Volgers

donderdag 4 februari 2021

Hoog water


Vandaag een mooie zonnige dag en dan gaan we genieten.

Eerst onze fietsen naar de fietsenmaker gebracht want die achterbanden van ons die we in Frankrijk hebben vernieuwd zijn niet goed. 




We willen weer anti-lek-banden en dan maar meteen een beurtje zodat we weer zonder problemen kunnen gaan fietsen. De fietsenmaker zal ons bellen als ze klaar zijn en weer opgehaald kunnen worden.

Dan gaan we een wandeling naar het centrum maken en een kijken naar de Maas die hoog moet staan nu na al die regen van de laatste dagen.

Het water staat inderdaad aan de hoge kant en heb ik zelden zo onstuimig gezien.

Wel mooi om te zien.


 We willen weer richting huis lopen en eigenlijk is het etenstijd. Weet je wat, we nemen een broodje bij Bakker Bart want daar komen we toch langs. We kiezen een heerlijke panini met gehaktbal en een beker koffie. Dat smaakt en we hebben weer nieuwe energie om richting huis te lopen en wie zien we daar lopen, Tip de Bruine Labrador met zijn baasjes Rick en Do. Het zijn YouTube vrienden en nu zien we ons in levende lijven. Wat leuk. We lopen een stukje met hen mee richting Sint Pietersberg want Rick en Do lopen het Pieterpad en Maastricht is hun eindpunt. 

Wat een bikkels want ze lopen door regen en wind. We volgen hun al een hele tijd op YouTube en het is echt afzien. Wij doen het hun niet na.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.