Bezoekers

Volgers

donderdag 18 maart 2021

Bialetti

Als wij met de camper op pad zijn missen we altijd onze heerlijke koffie. Thuis hebben wij een koffiemachine die overheerlijke koffie zet. We houden best wel van een pittige kop.

Onderweg hebben we al zoveel apparaten uit geprobeerd, helaas kunnen we het niet vinden wat we zoeken.

Eerst een koffiezetapparaat maar dat was het niet, een Senseo ....... nee, een cafetière was het ook niet, oploskoffie met een smaakje ......... nee ook niet.  Omdat we vaak niet zijn aangesloten aan de stroompaal en omdat we het liefst vrij kamperen zochten wij iets wat voor ons de oplossing zal zijn en nu hebben we een Baletti gekocht. Zou dat het zijn?


Hij is vandaag aangekomen met de post en kan zowel op de inductie (thuis) als op het gas (camper)

Het apparaat is geschikt voor 6 kopjes espresso. Nu drinken wij niet uit die kleine kopjes maar een normale kop. Het zou verstandig zijn om dan zeker de 4 kops of nog liever de 6 kops te nemen.

We gaan het vanmiddag eens uitproberen maar eerst moet Frits op pad om gemalen koffie te kopen want thuis drinken wij alleen bonen koffie.

Frits gaat er een vlog/video van maken die te zijner tijd op YouTube te zien zal zijn.




Vandaag ben ik ook gaan stemmen in een ander stemlokaal dan waar we normaal worden verwacht. Deze is ruimer.

Frits had al vorige week per post gestemd maar ik ben daar nog een te jonge blom voor 🌻 😁 Is wel eens leuk dat je nog te jong voor iets bent.

Het was best druk bij het stemlokaal en alles gebeurde mooi corona-proof. Iedereen hield zich mooi aan de afstanden en alles was goed aangegeven op de vloer met lijnen en pijlen zo kon je zien hoe je moest lopen en waar je moest wachten. Behalve de muts die voor me aan de beurt was. Als ze moest lopen dan bleef ze staan en als ze moest blijven staan dan liep ze. Eindelijk in haar stemhokje beland vouwde ze de hele lijst uit en ging die eens op haar gemak doorlezen. Het leek wel of ze de krant stond te lezen. Hoe het verder met haar afliep heb ik niet mee meegemaakt want ik was al lang klaar toen zij nog stond te lezen. 

Het potloodje mochten we meenemen. Mooi aandenken aan het stemmen in Corona-tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.