Bezoekers

Volgers

zaterdag 27 maart 2021

Fietsroutes en knooppunten


Fietsen en fietsknooppunten ............... je kunt er wel weer een hele studie van maken.

Thuis maken we vaker een fietstocht op onze e-bikes en dat gaat heerlijk maar die tochtjes maken we zo maar in het wilde weg. Je kunt bij ons nergens een touw aan vast knopen. We doen maar, er zit geen enkele regel in en daar willen we nu eens verandering in gaan aanbrengen.

Onze Lacros vouw fietsen doen het zo goed dat we er over denken om onze Giant e-fietsen te gaan verkopen want wat moeten we met al die fietsen. Ze zijn peperduur. Onze Giants hebben pas nog een grote beurt gehad en ook nog nieuwe anti-lek banden erop gekregen. Maar dat gaan we eens bekijken als we weer thuis zijn.

Vandaag is een regen en hagel dag afwisselend met een zon maar die zon is net genoeg om het behaaglijk te hebben dus we maken er een binnen dagje van. Kacheltje aan, koffie erbij met krentenwegge en onze laptops op tafel. En zo kunnen we het heel lang volhouden.

Ik ben me aan verdiepen in Fietsknoop.nl. De app geladen, account aangemaakt en dan kom je in ene keer ook nog andere fiets apps tegen zoals Fietsnetwerk, Komoot, Fietsen 123 wat een keuze maar ook weer door de bomen het bos niet meer zien. Weer verder gaan rondneuzen en uiteindelijk toch maar voor Fietsknooppunt gekozen.

Het natte weer zou morgen weer verleden tijd zijn dus gaan wij eens fietsknooppunt rondje rijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.