Bezoekers

Volgers

zaterdag 6 november 2021

Familiedag

Gisteren kregen we een telefoontje dat de dokters-afspraak van maandag a.s. niet doorgaat. De behandelend arts is positief getest op corona. Tja, daar gaan we weer.
De afspraak is verzet naar donderdag morgen. We krijgen een andere arts die het eerst vrij is voor ons. 

Het is niet anders. Hopelijk gaan de volgende afspraken wel gewoon door.
In de tussentijd vermaken we ons wel.

Komende woensdag hebben we onze jaarlijkse familiedag. 
Omdat we allemaal een eindje bij elkaar vandaan wonen (het oosten en in het zuiden van het land) hebben we na het overlijden van de moeder van Frits een jaarlijkse familiedag uitgeroepen op de eerste zaterdag van mei. In die tijd was er meestal niemand op vakantie en waren er geen jarigen die bezocht moesten worden en dus leek ons die datum perfect. Je weet al een heel jaar dat op die dag de familiedag is en kun je daar rekening mee houden. 

Dat werkte prima tot Corona zijn intrede deed.

De laatste familiedag was in mei 2019. 
In mei 2020 was net de corona uitgebroken dus schoven we ons bezoek 1 jaar op. Mei 2021 was ook niet ideaal want er waren nog heel veel beperkingen met het aantal bezoekers die je mocht ontvangen, vaccinaties halen, enz. Ik als jongste was pas in juni aan de beurt met mijn prik dus, uitstellen.

We worden er allemaal niet jonger op. De oudste van ons groepje is al 80 plus op de hielen gezeten  door de 70 plussers dus besloten we om komende november een tussen familiedag te organiseren. Geen verjaardagen? Geen vakanties? Oké, iedereen was vrij in de maand november dus dan prikken we een datum en zo gebeurde het.

10 November 2021 gaat het er dan van komen bij ons in Maastricht.
Het gaat vast heel gezellig worden.




5 opmerkingen:

  1. Woon jij in Maastricht? Weet je al hoe dol ik ben op Zuid-Limburg. Niet normaal gewoon.
    Ik wens jullie een fijne dag toe. veel plezier en zon.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pourquoi pas, ik ben er geboren en getogen. Eerder woonde ik aan de rand van Maastricht een beetje buitenaf maar sinds 20 jaar woon ik bijna in het centrum. !0 a 15 minuten lopen en ik zit midden op het Vrijthof.

      Verwijderen
    2. Maak mij nog even jaloerser dan ik al was. ;-)

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.