Gisteren de boodschappen gehaald voor mijn Belgische stoofvlees.
Hier en daar heb ik het originele recept een beetje aan gepast. Het bier heb ik vervangen voor bouillon en ik heb meer uien gebruikt.
Eigenlijk wilde ik vandaag mijn potje aan zetten maar uiteindelijk heb ik er voor gekozen om gisterenavond al te beginnen. Ik ben nooit zo super actief in de vroege ochtend.
Nu ik met pensioen ben kan ik mij die luxe permiteren en ik geniet er nog altijd van 😉. Zo kan ik om 7 uur in de ochtend wakker worden en denken, vroeger ging ik nu naar mijn werk en nu kan ik nog even heerlijk blijven liggen 😊.
Het stoofvlees moet 8 uur sudderen op de lage stand en als die 8 uur erop zitten slaat hij automatisch af op "warm houden" Ideaal.
En zo zag mijn stoofvlees er vanmorgen uit.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.