Bezoekers

Volgers

dinsdag 14 december 2021

Goed nieuws

Wij kregen gisteren super goed nieuw te horen. Mijn lief wordt aanstaande donderdag geholpen aan zijn 2 liesbreuken. Dat is mooi 3 weken eerder dan gepland. Er kan ook nog wel eens iets goed gaan, halleluja.

Lief wordt met die breuken echt geplaagd en kan bijna niet meer lopen van de pijn. We denken zelf dat er ergens een zenuw bekneld zit. Het is eigenlijk net zoiets als kiespijn, je weet op een gegeven moment niet meer waar de pijn precies vandaan komt. Tegenwoordig hangen we daardoor alleen nog maar thuis rond. 
Nog even en we kunnen een geranium gaan aanschaffen 😕. Nu is er natuurlijk niets mis met een mooie geranium maar om er achter te gaan zitten is weer een ander verhaal.

Lief fleurt er helemaal van op dat hij nu donderdag al mag komen en ziet er zelfs weer een kleine overwinter vakantie in zitten maar dat ligt dan weer helemaal in handen van de cardioloog waar we 30 december heen moeten.

Laten we eerst donderdag maar eens afwachten en daarna zijn we weer een stapje verder de goede richting in.

5 opmerkingen:

  1. Grappig. Mijn Frits had dat ook maar geen twee tegelijk. De operatie heeft heel goed geholpen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat er ook gewoon positief nieuws is en dingen doorgaan en zelf eerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed nieuws. Fijn dat hij eerder geholpen wordt. Wat zal hij straks opgelucht zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Bertiebo, fijn om te horen dat het jouw Frits goed geholpen heeft ;) @Lot en @Renske we zijn superblij. We hebben het gewoon gevierd met een heerlijke tompoes, hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is heel erg goed nieuws! Fijn dat hij, zeker in deze tijd, eerder geopereerd kan worden. Alvast een goed herstel voor Frits!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.