Bezoekers

Volgers

woensdag 29 december 2021

Het komt akelig dichtbij.

Vandaag is mijn "gouden meisje" weer geweest en alles is weer spic en span. Klaar om het nieuwe jaar in te gaan. Natuurlijk moest ik bijgepraat worden en de vele foto's bekijken van haar tweede kleinkind dat vorige week geboren is. Ze is nu in het rijke bezit van een kleinzoon en een kleindochter op tijd van 3 maanden. 

Volgende week krijgt ze voor het eerst haar kleinzoon te logeren. Wat spannend allemaal. Het babybedje staat al maanden te wachten op zijn eerste logeetje. Nu nog een babyfoon vertelde ze me en de logeerpartij kan beginnen.




Goed nieuws, ik kreeg vandaag een berichtje van Albelli dat mijn jaarboek morgen bezorgt gaat worden, jippie. We moeten wel naar de cardioloog maar het boek kan in de brievenbus dus dat komt goed.


Ik vind het altijd weer spannend om het boek in mijn handen te hebben en hopelijk geen foutjes kan vinden die erin geslopen zijn. Spannend!!!!!!





Ik weet niet wat het is vandaag maar ik hoor van zoveel mensen om me heen dat ze positief getest zijn. Gelukkig hebben de meesten milde klachten. Laten we hopen dat het daarbij blijft. Het komt wel akelig dichtbij, te dichtbij. Wij blijven maar zoveel mogelijk in onze bubbel en tot nu toe gaat dat prima.


2 opmerkingen:

  1. De kans dat wij besmet raken is erg laag. We zien niemand en alleen ik doe boodschappen en hou extreem afstand en in de auto desinfecteer ik handen en neus zoals al 2 jaar.
    Vandaag wel samen naar oogkliniek geweest voor behandeling van oog en daar kan het niet anders dat de medewerkers dichtbij komen. Waren er maar heel kort en op afstand van andere bezoekers kunnen blijven

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Lot, zo gaat het bij ons ook. Weet je dat we nog nooit een zelftest hebben moeten afnemen. Frits is zelfs nog nog nooit getest en ik 1 keer. Kleinzoon was verkouden toen we er aan kwamen en ik kreeg het flink te pakken zodat ik toch maar even liet testen bij de GGD. Gelukkig negatief.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.