Bezoekers

Volgers

zondag 19 december 2021

Lazy sunday ......

Nou  ......... zo lazy is hij niet. 

Eerst Frits in de benen helpen. Hij heeft vandaag een dipje. Het gaat niet precies zoals hij dat wil.

Gisteren zijn we zijn booster prik gaan halen. Het was drukker dan ik er gewend ben. Ik heb ook nog gevraagd of ik ook mocht in plaats van komende woensdag maar dat kon niet. Onbegrijpelijk. Iedereen wil zijn prik maar moet wachten op zijn beurt. Het is niet alleen dat Nederland veel te laat is begonnen met boosteren maar je moet ook netjes je beurt afwachten en mag geen dag te vroeg of in mijn geval 4 dagen te vroeg je prik vragen.
Ik doe het er maar mee.

Gisteren heeft Frits naar mijn mening teveel gelopen enz enz. Het is toch weer een tripje met de auto. Dan vanaf de parkeerplaats naar de locatie lopen. Langs de loketjes met je papieren en wachten. Als je niets mankeert dan draai je daar je hand niet voor om maar dat is nu voor mijn lief even anders. Komt wel weer goed. Geduld Frits!!!!!

Gisterenavond had hij de vreselijkste scenario's voor mij in petto. Nog even en hij moest vandaag weer de operatietafel op. Ik heb er slecht van geslapen.

Daar kwam de persconferentie nog bovenop met de mededeling dat ons hele kerstdiner met familie in duigen viel.
In Frits zijn geval misschien wel fijn maar voor de familie minder en zo gebeurde het dat er vanmorgen druk heen en weer ge-appt werd. Wat doen we met mams .......

Mams had ik al blij gemaakt en gezegd dat ze de eerste kerstdag naar ons komt maar dat werd weer een probleem voor andere familie leden voor de 2de kerstdag want dan was ook nog een verjaardag. Nou dan ruilen we, toch zei. Komt mams toch 2de kerstdag naar ons maar dat wilde mams pertinent niet hebben want 1ste kerstdag komt ze naar ons en dat ging ze niet meer omruilen. Na nog wat heen en weer ge-appt te hebben is het dan uiteindelijk toch geregeld.
Mams komt 1 ste kerstdag naar ons en 2de kerstdag blijft iedereen lekker rustig thuis. Dat vond mams wel fijn want 2 dagen na elkaar zo'n drukte vond ze niet prettig.

Nu eens gaan kijken wat we met het eten gaan doen ........................ Hoezo lazy sunday?????



5 opmerkingen:

  1. als begeleider,nu van je man die net geopereerd was,hadden ze je de prik gewoon moeten geven,jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had ik ook wel gedacht maar helaas. Ze moesten teveel mensen wegsturen. Overmorgen mag ik, jippie.

      Verwijderen
  2. haha herkenbaar. Ik had voor mezelf ook zo'n lazy sunday in gedachten en de stapel tijdschriften te gaan lezen.
    Maar het optuigen vd kerstboom en neerzetten van andere spulletjes nam weer veel meer tijd dan ik had gedacht, en ik heb nog meer dan ik al dacht. Veel kaarsjes en die ga ik nu opbranden anders zitten ze jaren bij de spullen,.

    Na een operatie is bijna altijd de 3e of 4e dag een dipje. Door de adreneline van alles voel je je de eerste 2-3 dagen erg goed en dan komt de dip. Zelf gehad en mijn zus is afgelopen jaar ook paar maal geopereerd en had dat ook. En bij mannen is het natuurlijk altijd nog erger net als hun griep"" 😁

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Lot. Ik wist dat niet. Gelukkig gaat het vandaag ietsje beter.

      Verwijderen
  3. Ik hoop dat je man zich snel weer goed voelt. Wat je mam's betreft, goed dat ze niet met zich laat zeulen. Mijn schoonpapa was oud, dementerende en moe en zijn kinderen wilden het beste voor hem als ik dan zei dat het veel te veel was voor de man kreeg ik de wind van voren, zelfs van mijn eigen vent. Dan zat Pa daar in een hoekje doodongelukkig te wezen en niemand die met hem praatte want ja hij was zo verward. Veel plezier met je moeder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.