Bezoekers

Volgers

woensdag 1 december 2021

Mijn verdrietige meisje

Gisteren had ik bezoek van een ex-schoonzusje. Sinds kort hebben we weer contact. Hoe dat nu zo komt is weer een ander verhaal. Daar zal ik het nu niet over hebben. Ooit waren wij getrouwd met 2 broers. Ja waren.
Ik ben gescheiden en werd zo uit de schoonfamilie verbannen. Mijn schoonzusje D werd weduwe. We leefden beiden ons leven. In dezelfde straat met een laan tussen ons in. Een hele enkele keer spraken we elkaar en daar bleef het bij. Dat was beter zo omdat D nog in de ex-en familie verbleef en het zo beter was voor de verstandhouding van de broers. Wat ingewikkeld allemaal haha. Komen jullie er nog wijs uit?

D werd dus weduwe en kwam een nieuwe lief tegen en werd tegelijkertijd ook verbannen uit de 
ex-en familie net als ik. Vier gelukkige jaren leefde D op haar wolkje met haar nieuwe lief totdat een half jaar geleden hier abrupt een einde aan kwam en de lief van D aan een hartstilstand overleed.

Vreselijk!!!!! Het zal je maar gebeuren. D is dan ook in en in verdrietig. 
Ik kwam weer toevallig met haar in gesprek onder het boodschappen doen en hoorde wat haar overkomen was. 

Op het moment is D nog een maar een klein hoopje mens. Van de anders altijd zo krachtige vrouw is niet veel meer over. Als zij over haar lief praat dan denk ik, dit was haar liefde. Echte liefde! En wat een verdriet nu. 

Het donkere weer wat we nu hebben werkt niet echt mee voor haar en daarbij ook nog de feestelijke maand waarbij iedereen gezellig bij elkaar zit, ook niet. D is nog alleen over als jongste uit een gezin van 4. Kinderen heeft ze niet maar wel nog een lief nichtje.

Wij zullen haar zeker niet aan haar lot over laten.


8 opmerkingen:

  1. Ach, triest hoor. Gelukkig heeft ze jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het leven kan erg hard zijn. Goed dat jullie er voor haar kunnen zijn en dat dat gat van jaren niet meespeelt, jullie waren tenslotte allebei overgeleverd aan de situatie zoals die destijds was.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mevrouw Niekje,tussen ons is gelukkig nooit geen boosheid of wat dan ook geweest. Tenslotte hebben we geen beidde geen contact meer met de familie waar ooit toe behoorden. We hebben gewoon de draad weer opgepakt waar we gebleven waren. Gelukkig maar.

      Verwijderen
  3. Lief dat je er voor haar wilt zijn. Dat zal haar goed doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is zo erg vond van het uit elkaar gaan is dat het zoveel meer is dan dat. Je raakt je huis, je buurt, je schoonfamilie kwijt. Ik ben nog heel lang nog naar mijn (ex)schoonfamilie gegaan en noemde mijn schoonouders nog steeds pa en ma maar ja met de feestdagen en zo was ik er niet want daar zat een schone veel jongere Braziliaanse die nogal jaloers was. haha. Ze hoefde van mij toch echt niets te vrezen hoor want ik wilde ex voor geen goud terug en hij mij ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen.
    Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. We leven weer gelukkig samen. Neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.