Bezoekers

Volgers

donderdag 9 december 2021

Picnic

Gisterenavond was het zover. Picnic ging er aan komen.
Nu heb ik al vaker boodschappen laten bezorgen door Appie Heijn, de Jumbo en de Plus en dat gaat allemaal heel goed maar nu is sinds kort ook Picnic bij ons in de straat.

Voor degene die Picnic niet kennen. Het is een online supermarkt. Er zijn geen winkels dus je boodschappen kun je alleen via een app uitzoeken en bestellen.


Het is een winkel die ook nog eens druk aan een beter milieu werkt heb ik het gevoel. De bezorging is gratis dus dat scheelt alweer en over de prijzen ben ik dik tevreden.
Heb je je bestelling gedaan dan betaal je via ideal en dan is het wachten op het elektrische vrachtautootje.
Wij hadden er eentje met een snorretje die bestuurd werd door Sven :)

Ongeveer 5 minuten voordat je boodschappen eraan komen krijg je een berichtje en kun je helemaal live zien hoe de auto jouw kant op komt. Enig.

Alles wordt afgeleverd in plastic tasjes die je bij je volgende bestelling terug mag geven en dan 0,35 statiegeld opleveren. Ook alle lege flessen mag je inleveren ook al zijn de flessen niet bij hun gekocht. Lege batterijen mag je ook inleveren en zelfs een pakje van DHL dat geretourneerd moet worden mag je hun meegeven.

Ik vind dit een ideaal systeem. 
Voor mams zal het geen optie zijn omdat zij via ideal moet betalen en dat lukt haar niet. Zij zal klant bij Appie blijven die haar boodschappen al jaren bezorgt.



5 opmerkingen:

  1. Bij Ah kan je aut. betalen. Is dat niet mogelijk bij Pinic?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Renske, bij Picnic kun je alleen via ideal betalen. Mijn moeder pint altijd bij de andere supermarkten.

      Verwijderen
    2. Ik maak al jaren gebruik van picnic maar betaal altijd via automatische incasso. Je kunt dit instellen in de app.

      Verwijderen
  2. Bij Mevrouw W las ik dat je ook graag de booster samen met man wil. Ik heb dat gisteren wel telefonisch kunnen regelen. Partner is van 1945 en we lazen dat die al konden reserveren. Op de site stond dat partners meteen meekonden komen als 2e ook langer dan 6 maanden geleden was en dr griepprik meer dan 14 dagen.
    Eerst tig keer dat er geen lijnen beschikbaar was maar geduldig als ik ben 😁 heb ik het elke 5 min geprobeerd en toen ik er doorkwam slechts 4 min in de wacht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot dan heb je geboft. Mijn man is van 1950 en mocht gisteren de een afspraak maken.Zonder uitnodigingsbrief moet je online een afspraak maken. Daarna heb ik gebeld. Helaas, ik ben 1953 en de verbinding werd verbroken.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.