Bezoekers

Volgers

zondag 23 januari 2022

de Kriebels

Gisteren ben ik mijn verdrietige meisje gaan bezoeken. Ze had een slechte dag. Ik zag het al aan haar bleke snoetje toen ik binnen kwam.
Er is nu een plan voor haar uitgestippeld. Ze gaan 10 keer een behandeling geven met lichttherapie. Ik hoop zo dat het haar een beetje vrolijk kan maken.

Toen ik thuis kwam deelde Lief mij mee dat de familie wordt uitgebreid met nog een camperaar. Lief zijn broer is de gelukkige. Dat gaat gezellig worden.

Een keer per jaar hebben wij een familiedag. Het ene jaar bij de een en het andere jaar weer bij een ander. Als we zo door gaan met het kampeer-virus in de familie dan kunnen we nog wel eens een extra familiedag in Spanje gaan laten plaatsvinden 😎. Eén keer in Spanje met 2 broers en schoonzussen en één keer in Nederland met de broers, schoonzussen en nog een zus die kampeer-loos is. En om daar nu nog aan te gaan beginnen als 80 plusser is geen optie.

Komende week gaan we samen met broer-Lief en schoonzus naar de dealer om eens te kijken naar hun nieuwe aanwinst. 

Komende zaterdag krijgen we eet-visite van camper-vrienden. 
We hebben hun al een tijdje niet meer gezien. Zij willen begin maart weer vertrekken. 

Waar de gesprekken over zullen gaan kunnen jullie je wel al wel bedenken en zo komt het dat bij ons de kampeer-kriebels meer en meer te komen.

We willen weg!!!!!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.