Bezoekers

Volgers

woensdag 5 januari 2022

De Volgende dag

We zijn weer een dag verder weg van de Cardioversie.

Lief zijn hoofd wilde niet zo goed gaan gisteren. "Hoe kan dat nu? Misschien nog last van de narcose?" Maar nee daar kwam het niet van. Toen Lief zijn bloeddruk voor de zoveelste keer ging opmeten was zijn bloeddruk wel laag 128/62 hartslag 54 en het kwartje viel meteen. Daar kwam die hoofdpijn van.
Ondanks dat het tabletje voor de hartslag gehalveerd is is de hartslag te laag. Misschien moet het tabletje wel vervallen. 

Het liefst had ik vandaag de cardioloog gebeld met de vraag wat te doen maar Lief vindt het nog te vroeg. Hij wil geen zeurpiet zijn al vind ik dat je dan echt geen zeurpiet bent. Het halve hartslagtabletje wordt nu niet in de ochtend ingenomen maar vanavond en we gaan 3 keer per dag een meting doen. We houden het maar eens goed in de gaten.

Een wandelingetje in de frisse lucht zou hem eens goed doen maar vanochtend zagen we dat het kleine wondje dat nog over was van de liesbreuk operatie eindelijk dicht zit. Lief kiest ervoor om nog een dagje in de pyjama broek te blijven wonen zodat het wondje dicht kan blijven want net die ene knoop van de spijkerbroek zorgt ervoor dat het steeds weer open gaat. Dan binnenshuis maar wat actiever worden.


2 opmerkingen:

  1. Met de liesoperatie was het anders? toen wilde hij juist wel naar specialist terug en nu voor hart niet? Bijzonder zijn mannen toch

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.