Bezoekers

Volgers

woensdag 12 januari 2022

Meer drinken

Meer drinken moeten we en dan bedoel ik niet meer wijn of bier 😁 maar water.

Het heeft zoveel voordelen zegt men. 

  • Water houdt het vochtbalans op peil.
  • Water verminderd vermoeidheid.
  • Water verlaagt de bloeddruk.
  • Water balanceert de calorieën verwerking.
  • Water stimuleert het brein.
  • Water smeert de gewrichten.
  • Water verwijdert gifstoffen.
  • Water verhoogt de productiviteit.
  • Water verbetert je huid.
  • Water als brandstof voor je spieren.
Een tijdje terug kocht ik bij Etos twee leuke flesjes waar een halve liter water in kan. 

Eentje voor Lief, een zwarte en voor mij, een oranje. Iedere dag moeten we twee flesjes water drinken. Dat hebben we er al extra inzitten buiten ons water voor medicijnen, thee en koffie. Nu is dat niet zoveel maar toch weer 1 liter per dag extra wat we voorheen niet binnen kregen.

Wij willen ook wel gebruik maken van al die extraatjes die dat water drinken met zich mee brengt. Dusse ...... als jullie in de toekomst gaan merken dat ik bijzonder slim, fit, actief en bloedmooi ga worden dan weten jullie hoe dat komt 😉. Een gewaarschuwd mens telt voor twee toch 😛


5 opmerkingen:

  1. Ik ben van mezelf een veeldrinker buiten koffie en thee zeker 2 liter. Ik gebruik wel suikervrije siroopjes omdat ik daar een minder droge mond van krijg zoals met gewoon water.
    Partner heeft zelden dorst en omdat hij toch wel regelmatig moet drinken ivm snel blaasontsteking (en oude mannenkwaal 😊) krijgt hij ook 1-2 flesjes per dag. Hij drinkt wel melk halve liter per dag.
    Die drinkflessen heb ik ook gezien maar vond ze te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot, toen ik de flesjes kocht lagen ze in een bak bij de Etos voor €2,99 per stuk. Ik kon het eerst ook niet geloven maar het was echt zo. Ik heb ze half december gekocht.
      De melk die je partner drinkt telt ook mee net als thee en koffie. Wij dronken echt te weinig en dan vooral in de winter. Hopelijk gaan we dit nog lang volhouden. Ik moet een wc in de buurt hebben hahahaha.

      Verwijderen
    2. ja die wc is ook herkenbaar. Ik draag steunkousen en dat effect merk ik tussen 12 en 13 dan moet ik echt thuis zin 🤣
      Dat is mooi prijsje voorde flessen.

      Verwijderen
  2. Nou, we zijn gewaarschuwd, maar volgens mij ben je al behoorlijk slim en actief, en als ik de foto bovenaan je blog bekijk, ook mooi (fit weet ik natuurlijk niet, dat weet je zelf het best 😉).
    Ik drink ook echt veel te weinig, en dat terwijl ik een heel gevoelige blaas heb. Ik voel het dan ook letterlijk aan mijn blaas, als ik weer te weinig heb gedronken. Ik heb gewoon nooit dorst. Toch ook maar eens gaan beginnen met 1 liter water per dag tussendoor drinken, het is echt gezond om heel veel redenen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Anja, ik heb ook nooit dorst en vooral in de winter niet en dat is pech hebben voor ons. Door mijn flesje drink ik nu wel 1 liter extra. Komt ook goed met jou, zeker en vast ;)

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.