Bezoekers

Volgers

dinsdag 11 januari 2022

Mondkapjes

Volgens mij is er een ware run op medische en chirurgische mondkapjes. Ik had gisteren 3 soorten op mijn favorietenlijst gezet in mijn online winkel. Even later zag ik dat ze alle 3 niet meer leverbaar waren. Dan maar op zoek naar de FFP2 maskers en daar vond ik er met een reuze interessante prijs. Twintig stuks voor €10,50. Zo goedkoop heb ik die nog niet gezien. Zou dat wel kloppen of zijn ze nu goedkoper aan het worden? Ik heb ze besteld en ben benieuwd wanneer ik ze krijg. Tussen 13 en 17 januari zou ik ze kunnen verwachten.

Dan ga ik verder toch nog op zoek naar chirurgische mondkapjes voor alle dag.

Volgens Ab Oosterhaus zou je als je echt veilig wil zijn de FFP2 maskers moeten dragen maar dat vind ik wel een dure grap. Dan maar chirurgische mondkapjes erbij en afstand houden.

Lief voelt zich met de dag beter. Wat een opluchting. Vanmorgen begon hij zelfs al weer plannen te maken om te gaan vertrekken in februari. Dat zou toch wel geweldig zijn als dat zou kunnen maar ik maak er me nog niet te blij over des te minder valt het tegen als we niet kunnen vertrekken.

15 opmerkingen:

  1. Waar ik me vooral zorgen over maak, is de enorme berg afval die door de afgedankte mondkapjes zal ontstaan. Op de parkeerplaats van de plaatselijke supermarkt is het nu al een bende met weggegooide mondkapjes!

    Een hartelijke groet van Jo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Jo daar heb je gelijk in. Niet iedereen ruimt zijn eigen rommeltje op.

      Verwijderen
  2. Wat fijn dat je man zich beter voelt en dat hij voorzichtig weer plannen maakt. Blij voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de action 50 voor 2,59.
    Type 2 medische maskers.
    Houden 98% tegen.
    Die zijn prima. Voldoen aan de europese eisen.
    Groetjes
    M

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een helemaal een zacht prijsje. Ik ga er meteen heen als de winkels weer open gaan. Wie weet volgende week????

      Verwijderen
    2. Ik heb ze via click en collect besteld en kan ze morgen ophalen.
      Ik kreeg wel een mail ( misschien standaard) dat ze niet kunnen garanderen dat alle artikelen voorradig zijn.
      We zullen zien.
      Het is heel makkelijk te bestellen hoor.
      Gr

      Verwijderen
    3. Het is gelukt!
      Alles was netjes geleverd.

      Verwijderen
    4. Oké, super bedankt voor de info.. Dat ga ik ook doen

      Verwijderen
  4. Het is ook een hoge kostenpost aan het worden. Mijn zus die in de bijstand zit heeft het er echt moeilijk mee. Ook omdat ze regelmatig een zelftest gebruikt.
    H had 2 jaar geleden al een hele grote hoeveelheid mondkapjes bij en veiling gekocht en dat zijn de gewone maar we blijven die echt wel gebruiken en bovendien zorgen we ervoor dat we niet in drukke locaties komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Lot, nu zijn wij nog met ons tweetjes maar je zal een gezin met 2 kinderen hebben ....... Wij maken de mondkapjes die we nog hebben ook op hoor en dan met afstand. Moet kunnen.

      Verwijderen
  5. Ik vraag me nu dan wel af, wie heeft er belang bij in het produceren van deze mondkapjes. Wie in het OMT gaat hier nu aan verdienen? Eerst meldt meneer Jaap van Dissel, mondkapjes hebben geen effect, werken niet enz en nu dit. Dat zet je toch aan het denken. Och, hemel nog even en ik ga klinken als een complottheorist.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, maar ik kan me voorstellen dat de mensen zo wel gaan twijfelen met al die gekke uitspraken. Laten we maar gewoon ons zelf trouw blijven, toch?

      Verwijderen
  6. Zou Sywert hier ook weer op inhaken ????? Fijn dat jullie misschien in februari kunnen vertrekken, ik duim mee en als het maart wordt lijkt het me ook nog steeds heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Mevrouw Niekje, ik zou het bijna denken, hihihihi. En als we maart niet kunnen dan kunnen we juni wel weer. We hebben de tijd meestal aan ons zelf. Dat is het voordeel van gepensioneerd zijn.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.