Bezoekers

Volgers

donderdag 20 januari 2022

Mijn Ommetje

ComputerComputer

Gisteren een heerlijke rustige dag gehad na ons Action avontuurtje. Al moest ik nog even terug om de draadloze muis om te ruilen en dat ging heel soepeltjes. Ik mocht meteen een nieuwe uit de winkel halen. Ongelooflijk toch. Het kost er allemaal geen drol en als iets het niet doet kun je het zo maar omruilen. 

Lief is weer blij met zijn nieuwe campermuis want een mens kan niet zonder muis en al helemaal niet als je video's wil monteren voor ons youtube kanaal.

Met het oog op nieuwe trips wanneer dat dan ook is is Lief zich nu aan het toeleggen om een nieuwe intro te maken. De zin is er weer om bezig te zijn met hobbie dingetjes. Eerdaags gaan we eens naar de stalling om te kijken hoe het met ons huis op wielen gaat. Misschien eens even een klein stukje rijden want na 4 maanden stil staan is dat wel even nodig denk ik.

Afgelopen nacht hebben we weer heerlijk "stil" geslapen. Gisteren heb ik, geloof het of niet want ik geloof het bijna zelf niet, wel 8 en een half uur geslapen volgens mijn fitbit horloge. Als die me het bewijs niet had laten zien zou ik het niet geloofd hebben. 7 Uurtjes zijn voor mij vaak voldoende en nu 8 en een half uur .................

Gisteren ben ik ook weer begonnen om de app van mijn "Ommetje" op mijn telefoon in te schakelen als ik ga lopen. Iedere dag een half uurtje lopen in de buitenlucht doet wonderen volgens professor Scherder. 
Vorig jaar ben ik er ooit aan begonnen. Ik had een groepje aangemaakt met vriendinnen maar uiteindelijk was ik de enigste nog die liep en zo stond ik heel lang op de eerste plaats zonder enige concurrentie. Geen ruk aan dus. Ik heb me weer opnieuw aangemeld en ben weer begonnen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.